Monturi

Lista articolelor despre monturi pe AflaCum.ro

Articole despre monturi

Citeste cele mai noi articole despre monturi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre monturi, pe AflaCum.ro!

Monturile sunt proeminente patologice ale unor oase sau ale unor articulatii. Apar, adesea, la degetul mare de la picior. Din pacate, studiile arata ca mai mult de jumatate din populatia adulta a planetei sufera de aceasta problema.

Monturile se dezvolta , in genere, pe linie ereditara. In anumite cazuri, pot fi provocate si de purtarea incaltamintei inadecvate.

Exista tratamente clasice impotriva monturilor. Le gasesti in farmacii. Vezi detaliile, aici. De asemenea, poti aplica acest tratament natural de exceptie pe baza de ardei iute. Acesta are darul de a scadea inflamatia si de a imbunatati circulatia sanguina.

Monturile apar in special la femeile care poarta incaltaminte incomoda si reprezinta deformari ale incheieturii degetului mare de la picior.

Deseori dureroasa, aceasta problema este una si de ordin estetic pentru ca degetul mare de la picior are tendinta sa se incline spre degetul alaturat, ceea ce cauzeaza o proeminenta osoasa dura, iar pielea afectata se ingroasa sau se inflameaza si produce mai multa durere.

Care sunt cauzele aparitiei monturilor?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.