Nervozitate

Lista articolelor despre nervozitate pe AflaCum.ro

Articole despre nervozitate

Citeste cele mai noi articole despre nervozitate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre nervozitate, pe AflaCum.ro!

Bolile pot avea componenta genetica, ereditara. In aceasta situatie , sunt greu de evitat si trebuie sa ne luptam cu ele. In schimb, exista imbolnaviri declansate, nemostenite, provocate. Mediul in care traim, felul in care gandim, alimentatia, stilul de viata, in general sunt elemente asociate cu diversele boli, mai mult sau mai putin periculoase. Mai mult, se poate spune ca orice boala vine de la cap. Creierul o ajuta sau o indeparteaza!

Teoria conform careia bolile sunt permise sau respinse de la nivelul creierului este foarte bine ancorata in medicina chineza traditionala. Mai exact, aceasta disciplina ne spune ca fiecarui organ ii corespunde un anumit sentiment(emotie). Practic, trairile negative au stransa legatura cu majoritatea afectiunilor din corpul uman. Astfel:

- bolile de plamani pot fi cauzate de tristete;

Oamenii petrec o mare parte din timp la locul de munca. De aceea ar fi indicat sa muncim intr-un cadru adecvat, fara prea mult stres si fara conflicte care sa ne ingreuneze situatia si sa ne afecteze eficacitatea. Totusi, tensiunile nu pot fi mereu evitate. Si asta, in principal, din cauza persoanelor agresive, cele care vor sa impuna cu orice pret propriile idei.

De ce sunt oamenii agresivi! Psihologii asociaza agresivitatea cu nesiguranta, cu frica de esec, cu dorinta de a controla pe orice cale situatia.

Foarte multe persoane cred ca doar prin agresivitate pot creste calitatea muncii. Asa apar sefii satrapi, cei care impun anumite comportamente pe baza regulilor stricte, a fricii, intr-un final.
Acest sentiment pregnant are radacini adanci in societate. Agresivitatea era absolut necesara in vechime pentru barbat, care era obligat sa protejeze grupul din care facea parte si sa asigure hrana. Mai mult, educatia baietilor era facuta pe principiul agresivitatii. Chiar si astazi auzim expresia “Trebuie sa fii un dur, daca vrei sa devii barbat!”

Starile de nervozitate apar ca raspuns de supravietuire a corpului, in fata pericolului sau a amenintarilor, fiind cauzate de emisia de substante si a unei cantitati mari de energie, care produs o serie de schimbari neplacute in organism.  

Simptomele cele mai comune ale starilor de nervozitate includ:

o Transpiratie
o Gura uscata
o Tremur
o Fluturi in stomac
o Dificultati de concentrare
o Voce tremuranda
o Puls rapid
o Ameteala
o Respiratie superficiala
o Rosul unghiilor
o Limbaj non-verbal defensiv (incrucisarea mainilor si a picioarelor).

Citeste prospectul medicamentului Persen si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Persen atenueaza urmatoarele semne de nervozitate: iritabilitate si agitatie; tensiune emotionala si anxietate; dificultate de concentrare si tulburari de memorie (trac si emotii); oboseala aparuta la ridicare sau la cel mai mic efort.

Ingrediente active:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.