Nuanta par

Lista articolelor despre nuanta par pe AflaCum.ro

Articole despre nuanta par

Citeste cele mai noi articole despre nuanta par publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre nuanta par, pe AflaCum.ro!

Vara este perioada in care apar cele mai interesante dar si inedite look-uri. Machiajul stralucitor si curajos revine in forta, rujurile de impact reapar in gentile femeilor, iar parul colorat e la mare cautare.

Una dintre culorile foarte folosite in aceasta vara este piersica-neon. Nuanta a fost descoperita intamplator in salonul unui stilist din SUA ce a realizat o combinatie inedita de culori. Rozul luminos a fost amestecat cu un portocaliu strident, astfel ca a rezultat senzatia cea mai dorita nuanta a sezonului.

Te poti vopsi acasa, insa modificarea nu va dura prea mult. Pentru rezistenta, incearca un stilist, care sa fie priceput, cu adevarat, in arta colorarii. Mai mult, specialistul va avea grija sa obtina nuanta de asa natura incat nu distruga firul de par. Asadar, daca speri ca vei scuti o cheltuiala in plus, daca te vopsesti acasa, in calcul ca te poate costa de doua ori mai mult sa repari o eroare.

Daca doriti sa va schimbati nuanta parului, intr-una mai deschisa, puteti apela la decolorare.

Aceasta este o metoda ce trebuie efectuata corect, pentru a obtine rezultatele dorite.

Iata cateva sfaturi despre cum va puteti decolora parul acasa: 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.