Ochelari schi, lentile heliomate

Lista articolelor despre ochelari schi si lentile heliomate pe AflaCum.ro

Articole despre ochelari schi si lentile heliomate

Citeste cele mai noi articole despre ochelari schi si lentile heliomate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ochelari schi si lentile heliomate, pe AflaCum.ro!

Ochelarii de schi sunt mai mult decat un accesoriu pentru sportivi pentru ca acestia protejeaza schiorii de razele ultraviolete.

Cei care au avut ochii expusi la lumina reflecta de zapada pot manifesta un disconfort la nivelul ochilor, avand parte de oftalmia zapezii.

Medicii atrag atentia ca razele UV poate cauza oftalmie de zapada. Aceasta afectiune se manifesta intre 8 si 24 de ore de la expunere si se manifesta printr-o senzatie de nisip in ochi, lacrimare si diminuare a acuitatii vizuale.

Ochelarii trebuie achizitionati numai de la surse de profil

Ochelarii de schi trebuie achizitionati numai din magazine specializate, fiind necesar ca acestia sa aiba lentile heliomate, tratate antireflex, spun medicii. Deoarece razele ultraviolete sunt mai puternice la munte si acestea cresc o data cu altitudinea, copiii care practica schi trebuie sa poarte obligatoriu ochelari de protectie solara, deoarece ochii lor sunt mai sensibili decat ai adultilor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.