Periuta dinti

Lista articolelor despre periuta dinti pe AflaCum.ro

Articole despre periuta dinti

Citeste cele mai noi articole despre periuta dinti publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre periuta dinti, pe AflaCum.ro!

Periuta de dinti este esentiala pentru sanatatea danturii si a cavitatii bucale. Un periaj impropriu, spalarea rara a dintilor, ingrijirea deficitara a periutei de dinti si schimbarea tarzie a acesteia din urma sunt chestiuni care pot duce la probleme de dantura. Indiferent daca alegi periuta manuala sau automata, trebuie sa tii cont de sfaturile de mai jos.

Cand trebuie sa schimb periuta de dinti?

- cand perii se uzeaza. Iti vei da seama usor daca perii nu mai au calitate. Acestia se raresc su se inmoaie peste masura si astfel nu mai sunt efiecienti;

Periutele de dinti se uzeaza destul de repede, deoarece perii sensibili se tocesc in timpul periajului. Iata cum puteti face ca aceasta sa para ca noua:

1. Turnati apa clocotita intr-un bol din sticla sau ceramica.

2. Introduceti capul periutei in apa fierbinte si executati cateva miscari circulare, timp de aproximativ un minut si veti observa cum perii se indreapta si revin la forma initiala.

Orteza de genunchi ajuta la modelarea unei parti a corpului.

Aceasta se realizeaza din polietilena termoformata pe mulaj care copiaza formele anatomice ale membrului ortezat.

Orteza de genunchi are in structura elemente de sustinere precum tije metalice, articulatii fixe sau dinamice, elemente de legatura care pun in miscare articulatia de genunchi sau glezna afectata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.