Perna genunchi

Lista articolelor despre perna genunchi pe AflaCum.ro

Articole despre perna genunchi

Citeste cele mai noi articole despre perna genunchi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre perna genunchi, pe AflaCum.ro!

Somnul este un proces esential pentru buna functionare a organismului. E necesar sa dormi intre 7 si 8 ore pe noapte. La fel de importanta este si pozitia in care te odihnesti. O pozitie nefireasca iti poate provoca diverse probleme de sanatate, cum ar fi durerile de spate.

Specialistii recomanda pozitia fetala pentru somn. Indiferent daca dormi pe stanga sau pe dreapta, ar fi bine sa adaugi o perna moale in aceasta rutina. Iata de ce e bine sa dormi cu o perna intre genunchi:

Ajuta la corectarea posturii. Unele pozitii de dormit sunt mai bune pentru coloana vertebrala decat altele, asa ca modul in care ne pozitionam corpul este de mare importanta. Multe studii au aratat ca intinderea asimetrica in pat poate provoca deteriorarea structurii coloanei vertebrale. Din acest motiv, e indicat sa adaugam o perna intre genunchi, atunci cand dormim in pozitie fetala. Ne vom odihni, astfel, intr-o pozitie de simetrie.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.