Pisica somn

Lista articolelor despre pisica somn pe AflaCum.ro

Articole despre pisica somn

Citeste cele mai noi articole despre pisica somn publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pisica somn, pe AflaCum.ro!

Ai o pisica foarte energica, chiar hiperactiva? Daca da, trebuie sa stii sa o calmezi. Altfel, s-ar putea sa iti strice noptile. Nu e nimic iesit din comun, avand in vedere ca vorbim despre o mica felina, vanator prin natura sa! Daca pisicuta e si foarte tanara, cu atat mai mult va fi hiperactiva!

Cum sa calmezi o pisica hiperactiva:

Odihna si stimulare in timpul zilei. Este normal ca pisica sa doarma mult pe timp de zi, mai ales daca e foarte tanara. Cand e treaza, se umple de energie! Las-o, asadar, sa traga un pui de somn, dar nu uita sa ii pui la dispozitie locuri de joaca(stalpi, locuri unde sa e catare si jucarii diverse). O pisica plictisita pe timp de zi va deveni hiperactiva noaptea! De asemenea, ar trebui sa pastrezi ascunse jucariile, daca nu te poti implica in joaca! Daca lasati o jucarie pe podea toata ziua, pisica isi va pierde interesul. Nu lasa la vedere nici jucariile pe baza de sfoara, deoarece acestea pot fi periculoase pentru integritatea mici feline. Jocurile puzzle sunt o modalitate excelenta de a distra pisica. Acestea o provoaca sa deschida un recipient pentru a ajunge la un rasfat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.