Portofel, portofel siguranta

Lista articolelor despre portofel si portofel siguranta pe AflaCum.ro

Articole despre portofel si portofel siguranta

Citeste cele mai noi articole despre portofel si portofel siguranta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre portofel si portofel siguranta, pe AflaCum.ro!

Ai ratacit portofelul sau, mai rau, l-ai pierdut? Daca da, atunci stii ca senzatia nu e deloc placuta. Portofelele din zilele noastre sunt create de asa natura incat sa poti tine cat mai multe lucruri in ele. Tocmai asta e o mare greseala! Daca ai toate informatiile importante in acele buzunare, un hot priceput care iti fura portofelul va avea, practic, acces la viata ta!

Iata cateva lucruri pe care ar fi bine sa nu le porti in portofel:

1. Bonuri, chitante. Cu ajutorul unui bon, escrocii pot obtine acces la informatii despre tranzactiile tale si chiar despre contul bancar.

Banii sunt indispensabili omului modern. Ei asigura traiul cotidian, indiferent de statutul social pe care il ai. Pana la urma, banii reprezinta mijlocul de care orice om are nevoie pentru a se dezvolta in societate.

Cei mai multi oameni se vaita ca au venituri prea mici si ca abia reusesc sa se descurce. Altii(cei putini) au gasit metode de a castiga foarte multi bani, reusind sa atinga ceea ce azi se cheama viata de lux. Intr-o societate sanatoasa, patura cea mai numeroasa este formata din indivizii cu nivel de trai mediu, adica aceia care nu se vaita de lipsuri, dar nici nu au bani sa traiasca exclusivist.

Indiferent din ce mediu provin, oamenii vor incerca intotdeauna sa castige mai bine, sa isi ridice nivelul de trai, sa evolueze din punct de vedere social.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.