Replantare copac

Lista articolelor despre replantare copac pe AflaCum.ro

Articole despre replantare copac

Citeste cele mai noi articole despre replantare copac publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre replantare copac, pe AflaCum.ro!

Atunci cand dorim sa replantam un copac este foarte important sa stim in ce anotimp putem face acest lucru. Deoarece cea mai mare cantitate de apa sta in frunze este important sa replantam un copac cand acesta nu are frunze. Apoi, trebuie sa mai tinem cont de varsta copacului, deoarece cu cat este mai batran, cu atat sistemul de radacini este mai complex si va fi mai greu de scos din pamant. Iata care este anotimpul indicat pentru replantarea unui copac:

Sfarsitul iernii este propice pentru replantarea unui copac, numai daca pamantul nu mai este inghetat. Stejarii fac fata cu brio replantarii iarna.

Inceputul primaverii este momentul indeal pentru replantarea copacilor, deoarece acestia vor face fata mai bine socului, daca procedeul este facut in mod corespunzator. In acest moment al anului copacii sunt inca adormiti, temperatura este perfecta si ploile sunt propice.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.