Saracie

Lista articolelor despre saracie pe AflaCum.ro

Articole despre saracie

Citeste cele mai noi articole despre saracie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre saracie, pe AflaCum.ro!

Cumparaturile compulsive si creditele exagerate pentru diverse obiecte mai putin necesare tin de un sentiment profund, pe care putini oameni il pot controla. Se numeste frica de saracie si este cauzata de nivelul de stres in combinatie cu statutul socio-economic. Iata lista de comportamente care iti arata ca suferi de teama de saracie.

1. Copiezi tiparele comportamentale ale parintilor tai. In copilarie erai obisnuit sa auzi expresii precum Nu ne putem permite, Cauta-ti un loc de munca sau Nu scoatem bani la imprimanta? Ei bine, afla ca acestea patrund adanc in subconstient si iti vor influenta stilul de viata.

Convingerile noastre, inclusiv cele pe care le deprindem de la parinti, ne influenteaza modul in care ne construim o cariera si modul in care cheltuim banii. Limitarile si lipsurile din copilarie ne transforma in persoane stresate, care intra foarte usor in depresie. Astfel, chiar si cele mai simple sarcini devin dificile, iar obstacolele, fie ele cat de mici, demotiveaza.

Casa este locul in care orice om ar trebui sa se simta minunat, in largul sau, sa se simta el. Daca in locuinta ta, nu se intampla asta, e clar ca anumite lucruri te deranjeaza. Asa ca nu sta pe ganduri: apuca-te de o reamenajare care sa iti schimbe starea de spirit.

In primul rand, oricat de mica si de modesta ar fi casa ta, ai grija sa mentii ordinea. Dezordinea aduce energii negative. Nici curatenia obsesiva nu e o solutie pentru a atrage energii pozitive in locuinta ta. E nevoie de echilibru si de putina cunoastere. Iti prezentam mai jos o lista de obiecte care trebuie sa dispara din casa oricarui om.

1. Tablouri cu descrieri negative. Se spunca ca ar provoca tulburari de memorie, nervozitate. Mai mult, ar impiedica dezvoltarea spirituala.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.