Scleroza

Lista articolelor despre scleroza pe AflaCum.ro

Articole despre scleroza

Citeste cele mai noi articole despre scleroza publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre scleroza, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  AVONEX - INTERFERON b - 1a, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Avonex este indicat pentru tratamentul ambulatoriu al pacientilor cu scleroza multipla (MS) cu recaderi, caracterizata de cel putin doua atacuri recurente de disfunctie neurologica, pe o perioada de trei ani consecutivi fara dovezi de progresie continua a bolii intre recaderi.Avonex incetineste progresia invaliditatii si scade frecventa recaderilor pe o perioada de 2 ani. Avonex nu a fost investigat la pacientii cu scleroza multipla progresiva si trebuie intrerupt tratamentul cu Avonex la pacientii care dezvolta scleroza multipla progresiva. Nu toti pacientii raspund la tratamentul cu Avonex. Nu s-au identificat criterii clinice care sa prezica raspunsul la tratament.

Compozitie:

Citeste prospectul medicamentului Betaferon, fiole si afla pentru ce este indicat si pentru ce se foloseste.

Betaferon se foloseste ambulator la pacientii cu scleroza multipla recurent recidivanta.

Indicatii: Betaferon se caracterizata prin cel putin doua atacuri cu disfunctii neurologice in ultimii doi ani, urmate de o recuperare partiala sau totala.

Gilenya se utilizeaza pentru tratamentul adultilor cu scleroza multipla (SM) extrem de activa.

Gilenya este un medicament care contine substanta activa fingolimod. Este disponibil sub forma de capsule (0,5 mg).

Pentru ce se utilizeaza Gilenya?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.