Ser antiangrenos

Lista articolelor despre ser antiangrenos pe AflaCum.ro

Articole despre ser antiangrenos

Citeste cele mai noi articole despre ser antiangrenos publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ser antiangrenos, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Ser antiangrenos polivalent purificat si concentrat si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Se intrebuinteaza in profilaxia si terapia toxiinfectiei gangrenoase, precum si in tratamentul unor afectiuni in care se constata prezenta unor germeni gangrenosi: melena nou-nascutilor, colita ulceroasa insotita de fenomene generale, febra tifoida complicata de perforatii, apendicite hipertoxice sau gangrenoase, peritonite circumscrise sau difuze, angina Ludwig, anginele ulcero-necrotice primitive sau postscarlatinoase, difteriile maligne insotite de fetiditate faringiana - cand se asociaza cu antitoxina difterica, gangrena pulmonara, gangrena penisului, noma.

Prezentare: Serul antigangrenos este un ser antitoxic, obtinut din sangele cailor imunizati cu toxinele perfringens: tip A, septic, histolitic, si cu anatoxina oedematiens.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.