Sprancene

Lista articolelor despre sprancene pe AflaCum.ro

Articole despre sprancene

Citeste cele mai noi articole despre sprancene publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sprancene, pe AflaCum.ro!

Pensatul nu mai este doar o chestiune utila, ci si o moda. Multe reprezentante ale sexului frumos se penseaza de la varste fragede, uneori chiar daca nu e cazul. Daca si tu te pensezi, fa-o macar cum trebuie! Sunt anumite greseli de pensat/epilat care iti pot distruge look-ul. Despre acestea, in materialul de mai jos.

Greseli de pensat/epilat:

Folosesti in mod eronat oglinda. Multe persoane se penseaza stand foarte aproape de oglinda. O idee deloc buna! Aporpiindu-te prea mult de oglinda, pierzi perspectiva asupra firelor de par pe care le-ai smuls deja. Practic, nu vei mai putea evalua cum trebuie perspectiva asupra proportiilor corecte ale fetei tale atunci cand esti atat de aproape de o oglinda. Si uite asa, poti distruge forma arcadei! De asemenea, ar fi bine sa nu folosest oglinzi care maresc. Intotdeauna trebuie sa ai la dispozitie lumina potrivita si sa vezi intreaga fata in oglinda.

Ochii sunt ferestrele sufletului, spune o vorba. Asa ca nu e de mirare faptul ca femeile cauta tot timpul modalitati de a scoate in evidenta ochii, expresivitatea acestora.

Iata cateva sfaturi pentru a mari expresivitatea ochilor tai:

1. Pune accent pe sprancene. Sprancenele sunt esentiale pentru un chip luminos, frumos. Practic, acestea sunt principalele decoratiuni ale fetei, daca ne permiti exprimarea :) Foloseste creionul, ceara sau fardurile pentru a le scoate in evidenta.

Machiajul e cunoscut pentru scoaterea in evidenta a trasaturilor oamenilor. E de asemenea vestit pentru ascunderea defectelor si petelor.

Totusi, stiai ca poate fi folosit si pentru a te face sa arati mai tanara? Da, ai citit corect. Folosind machiajul in culori adecvate, cu consistenta si tehnica potrivite, poti invia stralucrea tinereasca a fetei tale, fara a fi nevoita sa apelezi la chirurgie.

Citeste mai jos urmatoarele sfaturi despre cum sa faci acest lucru:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.