Stari greata

Lista articolelor despre stari greata pe AflaCum.ro

Articole despre stari greata

Citeste cele mai noi articole despre stari greata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre stari greata, pe AflaCum.ro!

Gastrita reprezinta o inflamatie acuta sau cronica a mucoasei gastrice, care duce la aparitia de leziuni ce pot avea o evolutie variabila, de la autocicatrizare pana la complicatii grave cum ar fi hemoragia sau perforatia.

Simptomele gastritei sunt urmatoarele:
o Dureri de stomac.
o Stari de greata si voma.
o Disconfort abdominal.
o Senzatie de satietate dupa ingerarea unui cantitati mici de hrana.
o Stari de balonare.

Daca acuzati aceste simptome este indicat sa mergeti la un control medical, pentru a primi un diagnostic corect si un tratament adecvat.

O sarcina poate produce diverse sentimente, cum ar fi bucurie sau neliniste, in functie de cat este de dorita.

Daca banuiti ca sunteti insarcinate, este bine sa va asigurati de acest lucru, pentru a va putea comporta corespunzator starii in care va aflati. Simptomele unei sarcini sunt usor de recunoscut, insa nu toate sunt specifice acesti stari.

Iata cum puteti afla daca sunteti insarcinate:  

Ivemend se utilizeaza impreuna cu alte medicamente pentru prevenirea starilor de greata (senzatia de rau) si vasaturilor induse de chimioterapie medicamente utilizate pentru tratarea cancerului).

IVEMEND se utilizeaza impreuna cu tratamentele chimioterapeutice care utilizeaza cisplatina si care au un potential ridicat de declansare a starilor de greata si vasaturilor ("puternic emetice"), precum si cu tratamentele chimioterapeutice care au un potential moderat de declansare a acestor stari ("moderat emetice"). Medicamentul se poate elibera numai pe baza de reteta.

Ce este IVEMEND?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.