Tachocomb

Lista articolelor despre Tachocomb pe AflaCum.ro

Articole despre Tachocomb

Citeste cele mai noi articole despre Tachocomb publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre Tachocomb, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Tachocomb, pansament absorbant pentru plagi si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tachocomb se foloseste mai ales in cazurile in care hemoragiile sau fistulele biliare, limfatice, de LCR, aerice nu pot fi controlate prin metode conventionale sau rezultatul acestor metode risca sa fie insuficient.

Tachocomb este util pentru hemostaza si conglutinare tisulara, mai ales in chirurgia organelor parenchimatoase ca ficat, splina, rinichi, plamani, suprarenale, tiroida, ganglioni limfatici; poate fi folosit si pentru oprirea hemoragiilor in interventiile ORL, ginecologie, urologie, chirurgie vasculara sau ortopedica (ex.: prelevare spongioasa), traumatologie etc. Tachocomb poate fi folosit in tratamentul profilactic al fistulelor biliare, limfatice si de LCR. De asemenea, fistulele aerice aparute in chirurgia pulmonara pot fi izolate cu Tachocomb.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.