Tehnici respiratie

Lista articolelor despre tehnici respiratie pe AflaCum.ro

Articole despre tehnici respiratie

Citeste cele mai noi articole despre tehnici respiratie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tehnici respiratie, pe AflaCum.ro!

Relaxarea este vitala pentru sanatate si bunastare. Stresul poate duce la depresie, boli, kilograme in plus si o stare continua de nemultumire.

Iata cateva metode de relaxare, prin care puteti invinge stresul:

1. Acceptarea stresului

Pentru un neinitiat, dozarea respiratiei in timpul unei curse de atletism este o enigma. Si totusi putem vedea atleti de cursa lunga care pot sa respire cu usurinta chiar si dupa ce au parcurs distante foarte lungi.

Acestia se folosesc de cateva tehnici de respiratie care ii ajuta sa termine cursa fara probleme si uneori chiar de pe o pozitie fruntasa.

Dozarea respiratiei in timp ce alergi nu depinde de volumul de aer care intra in plamani, ci mai degraba de incapacitatea organismului de a satisface nevoia de oxigen care te face sa simti ca ramai fara aer sau ca ti s-a taiat respiratia. Atunci cand inveti sa detii controlul respiratiei in asa fel incat oxigenul sa ajunga la muschi, vei putea sa parcurgi distante scurte sau lungi fara probleme.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.