Tigari, metode antifumat

Lista articolelor despre tigari si metode antifumat pe AflaCum.ro

Articole despre tigari si metode antifumat

Citeste cele mai noi articole despre tigari si metode antifumat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tigari si metode antifumat, pe AflaCum.ro!

Metodele antifumat sunt numeroase, dar si controversate. Unele dau randament, altele nu prea. Orice ai incerca, insa, nu vei reusi decat printr-o vointa de fier. Doar asa terapia va functiona. Daca esti convins ca vrei sa te lasi, iti spunem ca a aparut o metoda revolutionara impotriva fumatului. Ea e bazata pe o planta foarte cunoscuta!

Nu mai ai nevoie de consiliere psihologica sau de cine-stie-ce pilule pentru a renunta la fumat! Stevia(Rebaudiana-Dulce) te va ajuta negresit in aceasta directie! Pe langa miraculoasele sale proprietati vindecatoare, are si capacitatea de a inhiba nevoia de nicotina!

Ce trebuie sa faci:

Esti fumator? Atunci inseamna ca arunci pachetul la gunoi imediat ce il golesti! Nu mai face asta! Pachetul are o componenta ce iti poate aduce o multime de bani. Nu e deloc o gluma! Citeste mai jos despre ce este vorba!

Pachetul de tigari gol nu mai reprezinta niciun interes pentru tine. Tocmai de aceea il arunci in primul cos de gunoi ce-ti iese in cale(speram ca nu scapi de el pe strada...). Dupa ce vei citi, acest articol, nu o sa mai procedezi asa!

Foliile pe care le desfaci la desigilarea pachetelor pot fi vandute spre centre specializate de reciclare! Si nu costa deloc putin!

Citeste si: Cum sa te lasi de FUMAT. Foloseste aceasta PLANTA

Desi sunt folosite de cupluri in cadrul unei cine romantice sau cu alte ocazii festive, lumanarile parfumate sunt la fel de toxice ca tigarile.

Cel putin asa spun cercetorii americani care au studiat fenomenul. Cand sunt aprinse, acestea degaja un fum toxic simiar cu cel produs de tutun care afecteaza sanatatea.

Chiar daca au un miros placut si destind atmosfera, lumanarile parfumate pot sa produca astm, eczeme si alte afectiuni daca sunt folosite in spatii mici neaerisite.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.