Tinerete mentinere, tinerete mentinere

Lista articolelor despre tinerete mentinere si tinerete mentinere pe AflaCum.ro

Articole despre tinerete mentinere si tinerete mentinere

Citeste cele mai noi articole despre tinerete mentinere si tinerete mentinere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tinerete mentinere si tinerete mentinere, pe AflaCum.ro!

Femeile asiatice, incepand din Coreea de Sud si pana in Thailanda, au modalitati specifice de ingrijire a pielii, astfel incat sa isi mentina aerul tineresc chiar si la varste inaintate. Cheia succesului? Motivatia si consistenta lor in aplicarea metodelor de infrumusetare.

Cum sa te mentii tanara. Sfaturi de la femeile asiatice:

1. Foloseste apa de orez. Apa de orez este un ingredient renumit in multe produse japoneze si coreene de ingrijire a pielii. Un studiu a reliefat faptul ca apa de orez are proprietati anti-imbatranire. Poti incerca produse de ingrijire a pielii pe baza de apa de orez sau poti folosi pur si simplu apa de orez acasa. Spala-te pe fata cu aceasta apa inainte de a te curata sau fa un tratament facila cu aburi, Vei hidrata negresit pielea. De asemenea, poti utiliza apa de orez si pentru a trata podoaba capilara. Parul ca deveni mai matasos si mai stralucitor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.