Tip personalitate

Lista articolelor despre tip personalitate pe AflaCum.ro

Articole despre tip personalitate

Citeste cele mai noi articole despre tip personalitate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tip personalitate, pe AflaCum.ro!

Nasul contribuie la aspectul unui om. Poate el , insa, avea vreo legatura cu personalitatea? Nu exista studii concrete care sa ateste asa ceva, insa conform stereotipurilor sociologice putem crea o conexiune intre nas si personalitatea umana. Ne distram, in fond. Asa ca nu lua prea in serios articolul de mai jos. Totusi, sa nu te mirea prea tare daca te vei regasi intr-una dintre situatii :)

Ce fel de personalitate ai? Forma nasului iti poate da raspunsul:

1. Nas roman. Persoanele cu acest tip de nas alungit, cu varful indreptat in jos, sunt curajoase si au capacitatea de a lua decizii importante, gandind mai mereu foarte clar. De asemenea, sunt oameni extrem de ambitiosi care adora provocarile. Este absolut firesc ca un astfel de om sa prospere cand ajunge la varsta mijlocie.

Te-ai intrebat vreodata ce tip de personalitate ai? Potrivit statisticilor, majoritatea oamenilor sunt extravertiti. In schimb, introvertitii fac parte dintr-un grup mai mic. Multi specialisti cred ca acestia din urma au o putere mai mare de concentrare si pot face testele de mai jos cu o mai mare usurinta.

Urmareste imaginile de mai jos si gaseste elementele ascunse. Rezultatele vor indica tipul tau de personalitate.

1. Incepem cu una simpla: gaseste un croissant.

Personalitatea, caracterul si temperamentul sunt foarte importante in relatiile interpersonale. Pentru a ajunge sa te cunosti, ai nevoie de experienta, multa atentie la propriile actiuni dar si la feedback-ul pe care il primesti din partea celor din jur. Ajutator, poti apela la numerologie.

Mai exact, afla ce fel de personalitate ai, raportandu-te la ziua in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intre 1 si 9, vei prezenta caracteristici de baza. Daca ziua in care te-ai nascut este de la 10 in sus, este destul de probabil ca anumite caracteristici ale cifrelor sa interfereze. Spre exemplu, daca esti nascut pe 12, vor avea efecte asupra personalitatii tale, atat numarul 1, cat si 2. Sa vedem, asadar, ce fel de personalitate ai in functie de ziua in care te-ai nascut:

1. Esti o persoana puternica. Ai o fire creativa si independenta. De cele mai multe ori iti creezi singur drumul in viata, fiind un lider innascut.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.