Trasaturi

Lista articolelor despre trasaturi pe AflaCum.ro

Articole despre trasaturi

Citeste cele mai noi articole despre trasaturi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre trasaturi, pe AflaCum.ro!

Personalitatea se poate schimba de mai multe ori in timpul vietii. Oamenii pot deprinde anumite comportamente negative, fara sa-si dea seama, sub influenta anturajului sau a altor factori.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a va schimba in bine personalitatea:

Identificarea trasaturilor

Machiajul are rolul de a scoate in evidenta trasaturile frumoase si de a ascunde defectele, iar pentru ca acesta sa fie de un real succes, trebuie sa stii cum sa-l aplici daca forma fetei este patrata.

Machiajul profesionist se aplica diferit de la o forma a fetei la alta (altfel este realizat make-up-ul pentru forma ovala, altfel pentru cea rotunda etc.), iar pentru o forma patrata trebuie avute in vedere  anumite aspecte.

Daca maxilarul este patrat, pometii sunt proeminenti si latimea fruntii este cam aceeasi cu cea a maxilarului si a obrajilor, se poate vorbi de o forma patrata a fetei, care are nevoie de anumite ajustari prin machiaj pentru ca imperfectiunile fetei sa poata fi estompate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.