Umidificator

Lista articolelor despre umidificator pe AflaCum.ro

Articole despre umidificator

Citeste cele mai noi articole despre umidificator publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre umidificator, pe AflaCum.ro!

Iarna este anotimpul in care ne petrecem cel mai mult timp in casa, asadar este foarte important sa ne simtim bine in propriul camin. Iata 9 pasi de sporire a confortului din locuinta pe timp de iarna:

1. Folositi umidificatoare, pentru a pastra umezeala aerului din locuinta, undeva peste 50%, deoarece o valoare mai ridicata poate duce la aparitia mucegaiului si a altor microorganisme, care se inmultesc in conditii de umiditate sporita.

2. Aerisiti in mod regulat incaperile din locuinta, in ciuda frigului de afara, timp de 5 minute, de cel putin 2 ori pe zi, pentru a asigura eliminarea alergenilor si a prafului. Nu tineti geamurile deschise mai mult de 10 minute, o data, deoarece temperatura din interior va scadea prea mult.

Sangerarile nazale sunt comune, atat la copii, cat si la adulti. Printre cele mai comune cauze se numara infectarea mucoasei nazale, o rana, cauzata de scobitul excesiv sau de o lovitura, vremea uscata ori geroasa. Oricum, astfel de sangerari sunt usor de tratat, daca cunosti cateva proceduri simple.

Iata ce trebuie sa faci:

– Nu te speria daca incepe sa iti curga sange din nas, respira profund pe gura. Daca ramai calm, presiunea sangelului va fi scazuta si nu va impinge foarte mult sange afara.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.