Undita

Lista articolelor despre undita pe AflaCum.ro

Articole despre undita

Citeste cele mai noi articole despre undita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre undita, pe AflaCum.ro!

Plutele de pescuit semnalizeaza prinderea unui peste in carlig si impiedica agatarea acestuia pe fundul apei, pastrandu-l la mica adancime.

Iata cum se folosesc acestea:

Alegeti o pluta potrivita. Exista doua tipuri de plute: fixe si mobile. Primele suspenda carligul la mica adancime, iar celelalte permit miscarea acestuia in sus si in jos, in functie de miscarea unditei.

Undita pentru pecuitul la copca este foarte utila pentru a prinde pesti, pe timp de iarna.

Pescuitul la copca este o experienta foarte placuta si puteti prinde multi pesti, daca aveti echipamentul si tehnica adecvata. Daca sunteti novici in pescuitul la copca, nu trebuie neaparat sa investiti multi bani intr-o undita, deoarece va puteti face singuri una. Iata cateva sfaturi, in acest sens:

- Materialele si unelte necesare, pentru o undita de pescuit la copca sunt: un surub cu carlig rotund inchis, 2 carlige de agatat, tip cuier, cu capat de surub, banda adeziva, elastice de caucic, un bat de aproximativ 30 de centimetri si un fir de pescuit.  

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.