Vaza

Lista articolelor despre vaza pe AflaCum.ro

Articole despre vaza

Citeste cele mai noi articole despre vaza publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vaza, pe AflaCum.ro!

Pentru a concepe un aranjament din trandafiri proaspeti, nu este nevoie sa cumparati trandafiri scumpi de la florarie. Puteti aranja acasa, cu usurinta o duzina de trandafiri pe care ii cumparati de la supermarket.

Umple vaza pe trei sferturi cu apa calduta. Pentru a prelungi longevitatea trandafirilor, se amesteca un aditiv pentru flori taiate. Cu cat apa este mai calduta, cu atat mai repede se vor deschide trandafirii. Trandafirii colorati se deschid mult mai repede decat trandafirii rosii, care au fost tratati pentru deschidere lenta.

Aranjati verdeata tinand-o pe cea mai inalta in mijloc iar pe celelalte le aranjati in jurul ei. Verdeata ar trebui sa se sprijine de marginea vazei fara sa se miste. In cazul in care verdeata nu este stabila, aranjamentul nu va rezista. Daca aveti nevoie de mai multa verdeata, puneti-le acum si umpleti golurile. Acest lucru se poate face cu o jumatate de legatura de frunze de feriga la un aranjament dintr-o duzina de trandafiri.

Daca doriti sa-i oferiti cuiva un cadou util si de neuitat, puteti incerca sa dati frau liber creativitatii, confectionand o vaza cu 3 brate, pe post de rama foto, dintr-o teava PVC.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

1. Actiuni premergatoare:
• Taiati teava de PVC in 3 parti egale, pentru a forma o vaza cu 3 brate, pe care sa le lipiti pe un suport de lemn.
• Alegeti pozele pe care doriti sa le lipiti pe bratele vazei.
• Lipiti cate un capac pe partea de jos a celor 3 brate ale vazei, cu adeziv special pentru PVC si lasati-le la o parte sa se usuce bine.

Iata ce trebuie sa faceti daca va blocati mana intr-o vaza si nu mai puteti sa o scoateti:

Folositi-va de cealalata mana pentru a trage vaza. Daca va doare mana prinsa, opriti-va, deoarece va puteti rupe un ligament.

Puneti lotiune de corp sau unt pe mana prinsa. Ingredientele alunecoase va vor ajuta sa va eliberati mana.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.