Vindecare tiroida

Lista articolelor despre vindecare tiroida pe AflaCum.ro

Articole despre vindecare tiroida

Citeste cele mai noi articole despre vindecare tiroida publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vindecare tiroida, pe AflaCum.ro!

Glanda tiroida este localizata la baza gatului. Are forma de papion sau de fluture care se indoaie in jurul partii inferioare a gatului. Este o glanda foarte importanta, producand tiroxina, un hormon care ajuta la reglarea metabolismului si a ritmului cardiac. De asemenea, ajuta la cresterea si dezvoltarea copiilor.

Dezechilibrele glandei tiroide pot duce la hipotiroida(secretie scazuta de hormoni)sau la hipertiroida(secretie excesiva). Glanda tiroida va functiona la parametri normali, daca ai o dieta adecvata, faci exercitii fizice, pui pret pe odihna si reduci nivelul de stres.

Astazi, iti vom prezenta un remediu natural pentru tiroida; o reteta aparuta in Rusia:

Glanda tiroida este localizata la baza gatului. Are forma de papion  sau de fluture care se indoaie in jurul partii inferioare a gatului. Este o glanda foarte importanta, producand tiroxina, un hormon care ajuta la reglarea metabolismului  si a ritmului cardiac. De asemenea, ajuta la cresterea si dezvoltarea copiilor.

Dezechilibrele glandei tiroide pot duce la hipotiroida(secretie scazuta de hormoni)sau la hipertiroida(secretie excesiva).  Glanda tiroida va functiona la parametri normali, daca ai o dieta adecvata, faci exercitii fizice,  pui pret pe odihna si reduci nivelul de stres.

I. Consuma alimentele potrivite

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.