Cum sa refolosesti ambalajele pentru oua. 7 intrebuintari ce te vor uimi!

Cum sa refolosesti ambalajele pentru oua. 7 intrebuintari ce te vor uimi!

Putine lucruri nu sunt de folos, daca ai imaginatie. Este si cazul banalelor cofraje pentru oua, pe care, cu siguranta, le arunci de fiecare data cand termini stocul! Data viitoare nu te grabi! S-ar putea sa iti surada aceste utilitati simple si inovative ale ambalajului pentru oua.

1. Decorarea casei pentru o petrecere, onomastica, zi nastere. Poti vopsi in culorile favorite cofragul, iar in interiorul sau poti introduce prajiturile frumos ornate sau chiar florile prin intermediul carora doreai, oricum, sa faci impresie in fata invitatilor.

2. Vas pentru fructe. Pune un milieu brodat manual deasupra cofragului(in zona unde stau ouale) si aseaza fructele dorite in el.

3. Suport pentru sticle. In locul destinat oualor, poti aseza(cu gura in jos) diverse sticle. Aranjarea lor in frigider este garantata. Apoi, poti gasi orice recipient cu usurinta, in orice moment al zilei.

4. Recipient pentru hrana pasarilor. In cele patru colturi , fa patru gauri(cu o sula sau chiar cu un cui). Leaga apoi cate o sfoara de fiecare orificiu. Impreuneaza-le sforile in partea superioara si apoi leaga-le de creanga copacului unde stii ca sta frecvent pasarica. Metoda este eficienta si pentru pasarile de curte. Diferenta consta in faptul ca nu mai ai nevoie de improvizatie. Poti sa pui graul sau porumbul direct in cofrag la sol.

5. Parcela improvizata la fereastra. Da! Poti sadi multe plante mici in interiorul cofragelor. Acestea vor fi usor de intretinut pe pervazul ferestrei.

6. Set pentru cusatoreasa. Toate cele necesare pentru cusut incap bine mersi in cofragul gol.

7. Cutie pentru bomboane. Poate parea ciudat, dar din ambalajul pentru oua poti face o cutie de bomboane unica. Introdu bomboanele in interior, apoi da un aer select cofragului. Ii poti lipi o panza eleganta pe partea superioara. Ca sa fii si mai surprinzator, poti atasa cutiei improvizate si o funda din acelasi material.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Coacazii se dezvolta foarte bine in aproape orice tip de sol, daca li se ofera ingrijirea adecvata....
Bujorii se planteaza conform obiceiului la final de vara si inceput de toamna, dupa dezradacinare si divizare....
Patrunjelul este o planta legumicola foarte folosita in bucataria romaneasca, atat pentru frunzele sale, cat si pentru...