Greseli frecvente facute in cabina de proba

Greseli frecvente facute in cabina de proba

Cumparaturile nu ne provoaca intotdeauna placere. Se intampla mai ales cand vine vorba despre articole vestimentare. Trebuie sa le probam, asa ca exista mereu riscul de a alege in mod eronat. Tocmai de aceea , ar fi de preferat sa pui in practica anumite tipare , atunci cand probezi diverse tinute. Mai jos, ti-am pregatit o lista de greseli comune facute in cabina de proba.

Greseli frecvente facute in cabina de proba:

Imbraci lenjeria nepotrivita, inainte de a cumpara haine. Cand urmeaza sa cumperi haine, este important sa pui pe tine lenjerie intima potrivita situatiei. De exemplu, daca intentionezi sa probezi o rochie bodycon cu decolteu in V, nu ar trebui sa porti pe dedesubt un sutien sport si chiloti, deoarece nu iti vei da seama cum sta cu adevarat rochia pe tine.

Probezi doar pe loc. Nu proba haine/incaltaminte doar fixandu-te pe scaunul din fata oglinzii. Misca-te cativa pasi, stanga dreapta. Arcuieste-te putin spre inainte, daca probezi o rochie sau chiar pantaloni. Iti vei da seama daca imbracamintea e prea stramta sau poate prea larga. Incearca, de asemenea, diferite unghiuri. Doar asa vei afla daca respectivul articol vestimentar iti vine sau nu, cum spunem noi, romanii.

Nu faci comparatia. Uita-te in oglinda in hainele obisnuite, inainte de a proba noile articole. Prin comparatie, vei sesiza daca se schimba aspectul in noile haine. S-ar putea sa apri mai subtirica sau chiar putin mai grasuta.

Evaluezi tinuta cand esti descult/a. Daca fasi asta, nu iti vei dai seama, de exemplu, cat de bine pica pe tine o pereche de blugi. Incearca hainele, asadar, doar cu incaltamintea in picioare!

Nu probezi marimi diferite din aceeasi gama. Chiar daca iti cunosti marimea, nu pica in greseala de a proba doar numarul tau! Ia un numar mai mic si unul mai mare in cabina de proba, indiferent daca vorbim despre incaltaminte sau haine! .De exemplu, daca marimea ta standard ste 27 si ti se potriveste bine, e posibil sa te simti mai confortabil cu marimea 28.

Te imbraci incomod. Cand mergi sa probezi haine, nu pune pe tine haine greu de dat jos! O sa-ti dispara cheful de probat si asltfel risti sa cumperi articolul nepotrivit. Opteaza, spre exemplu, pentru o fusta in loc de pantaloni, un pulover in schimbul unei bluze cu nasturi/fermoar si balerini in loc de adidasi.

Nu verifici tinuta din mai multe unghiuri. E de preferat sa folosesti o cabina cu olginzi pe 3 laturi. Astfel , vei putea sesiza cum pica articolul pe tine din diferite inghiuri. Daca respectiva cabina de proba nu are asa ceva, iesi si cauta o glinda mai mare in magazin.

Nu acorzi atentie elementelor ce necesita modificare. Este dificil sa gasesti o rochie sau pantaloni care sa ti se potriveasca perfect, mai ales daca nu esti o persoana inalta. Asadar, acorda atentie detaliilor care necesita modificari( lungime, circumferinta etc). Fixeaza punctele ce trebuie modificate cu niste bolduri. Evident le poti cumpara din magazin sau le poti lua de acasa.

Porti prea multe bijuterii. Nu te incarca de bijuteriile preferate, inainte de a merge sa probezi haine! Te vor incurca negresit! In primul rand, un colier si cerceii mari vor fi o pacoste atunci cand incerci topuri, pulovere sau rochii. In al doilea rand, este posibil ca bijuteriilee sa nu se potriveasca cu stilul articolului pe care il probezi, deci mai rau te vor deruta. De preferat, atunci cand mergi la cumparaturi de articole vestimentare, ar fi sa nu porti bijuterii! Sau dimpotriva, daca planuiesti sa-ti cumperi o rochie pentru un eveniment important,folsoeste bijuteriile potrivite pentru a completa tinuta in cabina de proba.

Nu tii cont de lumina. Iluminatul din cabina de proba poate fi prea slab sau , din contra, prea puternic. Pentru a obtine o imagine mai realista a look-ului cu noile haine, iesi din cabina! Iluminarea e mai potrivita! Nu uita, insa, ca e de preferat o lumina usor mai slaba, deoarece e mai apropiata de cea naturala, a zilei!

Citeste si: Cum sa alegi blugii fara sa-i probezi

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice om matur a tinut in maini haine purtate, intrebandu-se daca mai pot fi imbracate o data...
Cum poti afla care este tipul tau de culoare astfel incat sa arati mereu eleganta si la...
Chiar daca citesti cu atentie instructiunile de pe etichetele hainelor si respecti toate regulile de spalat si...