Reteta: Dovlecei umpluti cu branza si smantana

    Reteta: Dovlecei umpluti cu branza si smantana

O reteta aperitiv gustoasa si consistenta are la baza dovleceii cu branza si smantana

Ingrediente:

- 6 dovlecei mijlocii,
- 2 linguri de unt sau untura,
- 2 linguri de branza,
- o lingura de pesmet,
- sare,
- 2 linguri de smantana.

Mod de preparare:

1

Se rad dovleceii, se taie in doua si se scobesc.

2

Miezul se prajeste cu putina untura, se amesteca cu branza (fie branza alba de Braila, fie alta branza) si cu pesmetul.

3

Se potriveste de sare.

4

Se umplu dovleceii adaugand in sos, daca avem, putina smantana.

Mod de servire:

Dovleceii umpluti cu branza sunt buni si calzi, dar si reci.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dovleceii se consuma in special vara cand sunt proaspeti in diferite combinatii. Iata cum se prepara dovleceii...
O alternativa la mancarea de dovlecei umpluti cu orez sau cu carne este umplutura de legume si...
Dovleceii umpluti cu carne se prepara in acelasi mod ca si ardeii umpluti. Ingrediente: - 6 dovlecei...