Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
O reteta aperitiv gustoasa si consistenta are la baza dovleceii cu branza si smantana
O reteta aperitiv gustoasa si consistenta are la baza dovleceii cu branza si smantana
Ingrediente:
- 6 dovlecei mijlocii,
- 2 linguri de unt sau untura,
- 2 linguri de branza,
- o lingura de pesmet,
- sare,
- 2 linguri de smantana.
Mod de preparare:
Se rad dovleceii, se taie in doua si se scobesc.
Miezul se prajeste cu putina untura, se amesteca cu branza (fie branza alba de Braila, fie alta branza) si cu pesmetul.
Se potriveste de sare.
Se umplu dovleceii adaugand in sos, daca avem, putina smantana.
Mod de servire:
Dovleceii umpluti cu branza sunt buni si calzi, dar si reci.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.