Felii de parizer pane

Felii de parizer pane

Un aperitiv cald usor de preparat este parizerul pane.

Feliile de parizer prajite in ulei sau untura sunt gata in doar cateva minute.

Ingrediente:

- 12 felii de parizer,
- o lingura de faina,
- un ou,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura (sau ulei)

Mod de preparare:

- se taie feliile de parizer potrivit de groase si se indeparteaza invelisul necomestibil;
- se dau prin faina, prin ou batut si pesmet
- se rumenesc frumos in untura amestecata cu ulei.

Pentru aceasta reteta poti folosi atat parizer de pui, parizer de porc sau parizer taranesc, dupa preferinte.

Mod de servire:

Feliile de parizer pane se asezoneaza cu garnitura de cartofi.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vopsirea oualor reprezinta o traditie de care romanii tin cont cu sfintenie de Paste, indiferent daca sunt...
Acesti cartofi aperitiv se pun la cuptor in coaja cu umplutura de branza, ou si parizer. Ingrediente: ...