Bilute picante de cascaval. Ingrediente:
- 400 grame de cascaval( pregateste doua bucati, una de 300 grame pentru compozitie, iar cealalta pentru invelis);
- 150 grame de branza de vaci 18 %;
- 4 catei de usturoi;
- sare, dupa gust;
- piper negru macinat, dupa gust.
Bilute picante de cascaval. Mod de preparare:
- da bucata mai mare de cascaval prin razatoare intr-un castron suficient de mare;
- adauga peste cascavalul ras branza moale de vaci;
- da usturoiul prin presa peste cascaval si branza;
- condimenteaza cu sare si piper negru dupa gust;
- amesteca fara graba pana obtii o compozitie tare;
- formeaza bilute din compozitie(cam o lingura pentru fiecare biluta), folosind palmele;
- razuieste si bucata mai mica de cascaval;
- da toate bilutele prin cascavalul ras;
- pastreaza bilutele in frigider. Se pot consuma oricand ca aperitiv!
Spor la treaba si pofta buna!
Citeste si: Cum sa faci chifle cu cascaval