Cum sa transmiti in direct atunci cand joci Minecraft pe Xbox

Cum sa transmiti in direct atunci cand joci Minecraft pe Xbox

Minecraft permite transmiterea in direct a actiunilor, deoarece jucatorii vor sa arate altor persoane anumite detalii sau strategii de joc.

Totodata, cei interesati pot urmari live activitatea altor jucatori, pentru a invata cum sa faca anumite lucruri sau cum sa-si imbunatateasca tehnica de joc.

Iata cum puteti transmite in direct atunci cand jucati Minecraft pe Xbox:

Deschideti jocul Minecraft din meniul Games and Apps. Click pe butonul din meniul Games and Apps si click din nou pe butonul A din Minecraft.

Atingeti de doua ori butonul din centru de pe joy-stick-ul Xbox One. Se va deschide un meniu in partea din stanga a ecranului.

Selectati “Snap an App”, apasand  butonul de sus al D-pad-ului de pe joy-stick. Va aparea o lista de aplicatii in partea din stanga a ecranului. Cand selectati o aplicatie, Xbox One va permite sa deschideti o adoua aplicatie pe ecran. Aceasta optiune ocupa doar un sfert din ecran, asadar puteti sa va plimbati intre joc si aplicatie, apasand de 2 ori butonul din centru, dupa deschiderea aplicatiei.

Selectati Twitch, ruland meniul de aplicatii si apasand butonul A pentru a deschide Twitch in ecranul Snap.

Alegeti “Broadcast.” Cautati in partea de jos a listei cuvantul “Broadcast.” O data gasit, atingeti butonul A si va aparea un ecran, in care trebuie sa dati o denumire transmisiunii live ( in direct).

Denumiti transmisiunea in direct. Mergeti in urmatorul camp si atingeti butonul A. Va aparea o tastatura si puteti introduce un nume pentru transmisiune. Pentru a avea parte de multe vizualizari, alegeti un nume care sa atraga atentia.

Incepeti transmisiunea in direct. Rulati meniul pana in partea de jos a ecranului Twitch si atingeri butonul A pe “Start Broadcasting.” Atingeti butonul din centrul joystick-ului Xbox si veti iesi din Twitch, pentru a va putea concentra la joc, in timp ce transmiteti live. veti putea vedea numarul de vizualizari in partea de jos a ecranului.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Planificarea bugetului lunar al familiei va poate ajuta sa tineti sub control cheltuielile si sa economisiti bani. ...
Ca studenti, avem uneori probleme in a retine informatiile pe care trebuie sa le citim, cand invatam. ...
Facebook a updatat aplicatia Messenger, in martie 2016, pentru a lansa un joc ascuns de bachet, care...