Cum sa joci la LOTO din mai multe tari

Cum sa joci la LOTO din mai multe tari

Loto - un cuvant pe care l-ai auzit macar o data in viata. Impatimit sau nu al jocurilor de noroc, ai fost cu siguranta tentat sa joci macar un bilet. Si nu e greu de inteles de ce tentatia e mare! Jocul loto este extrem de popular, in toate colturile lumii.

Jocul loto are la baza un singur principiu, indiferent de nuantele pe care le ofera: ghiceste numerele! Foarte popular oriunde in lume, jocul s-a extins rapid si la nivel online. Asa s-a ajuns sa poti paria dintr-o tara X pe jocurile Loteriei dintr-o tara Y. Spre exemplu, romanii pot alege(online de pe orice telefon, laptop ori desktop sau din interiorul caselor de pariuri) sa joace in cadrul concursurilor organizate de Loterii precum cele din Grecia, Polonia sau Franta.

Cum sa joci la Loto 6/49. Cel ma cunoscut joc din aceasta categorie in Romania ramane Loto 6/49. Principiul este destul de simplu:

- mergi la orice agentie a Loteriei Romane;

- alege un bilet destinat jocului 6/49;

- bifeaza pe respectivul bilet 6 numere din cele 49 existente(se numeste varianta simpla);

- daca doresti sa intri automat in concurs la Noroc, bifeaza o cifra de la 1 la 8 din lista aflata in partea inferioara a biletului, impreuna cu multiplicatorul.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Banii reprezinta, ne place sa nu, o necesitate a societatii moderne. Nu esti multumit de job-ul tau?...
Treci prin fata unei Agentii Loto si te simti deodata norocos sau doar ai auzit ca premiul...