Cum sa imbunatatim siguranta casei

Cum sa imbunatatim siguranta casei

In conformitate cu Ierarhia nevoilor a lui Maslow, siguranta este una dintre necesitatile vietii.

Teoria este foarte corecta. De fapt, genele noastre si comportamentele noastre primare sunt o dovada a acestei nevoi. Sentimentul de a fi nesiguri in fiecare locatie in care stam, apare in gandurile noastre in fiecare zi, dar am invatat sa-l ignoram de-a lungul anilor.

Am invatat sa ne relaxam si sa uitam ca exista inca pericole peste tot, inclusiv in interiorul casei noastre.

Temandu-ne de pericol in propriile noastre case este inacceptabil, astfel  trebuie sa se aplice masuri pentru a imbunatati siguranta dumneavoastra.                                                                                                                                                                                                              Aici sunt cateva sfaturi pentru a va imbunatati siguranta casei.

1

Colaboreaza cu o agentie de paza de renume. Servicii de paza acasa sunt disponibile in aceste zile, deoarece au crescut cazurile de efractie. Aceste servicii sunt furnizate de catre agentii care ofera monitorizare casei tale 24 de ore, plus alte beneficii.                                                                                                                                                                   

2

Instalati propriul sistem de securitate. Cu ajutorul alarmei wireless Fortezza Tel-N2L puteti asigura siguranta casei foarte usor. Caracteristicile acestui sistem de siguranta sunt: comunicator telefonic pe linie fixa incorporat, sistemul poate fi controlat si de la distanta, prin telefon, iar in caz de alarma, sistemul poate semnaliza acest lucru apeland 6 numere de telefon personale (mobil sau fix). Acest sistem este foarte util cand plecati in vacante sau ori de cate ori ramane casa goala.                 

3

Foloseste-te de sisteme de automatizare a casei. Automatizarea casei  a devenit o tehnologie ieftina si indispensabila. Alarme anti-efractie si alte dispozitive pot fi acum controlate cu ajutorul unui calculator. Un magazin care are un sistem sofisticat poate retine chiar si un hot in institutie, atunci cand este detectat de senzorii sau camerele sale video. Instalarea acest tip de sistem este foarte dificila pentru o persoana necalificata, astfel va trebui sa contactati o agentie de securitate pentru a face acest lucru pentru tine.                                                                                                                          

4

Folositi bunul simt pentru a sta departe de pericol. In afara de senzori, camere video si chesti de calculator, exista de asemenea  modalitati ieftine de crestere a sigurantei casei tale. Fara a instala un singur fir sau dispozitiv, puteti face casa dvs. mai sigura de hoti prin:

- Plasarea unor arbusti mici, dar spinosi in afara ferestrelor.
- Reducand  vizibilitatea din interiorul casei dvs. de persoanele de afara. Jaluzele sau o fereastra de nuantare pot face acest lucru.
- Asigurandu-va, de asemenea, ca va pastrati mereu ferestrele inchise inainte de a parasi casa.                                                                        

5

Instalati senzori pentru incendiu si chimicale periculoase. Focare de acest tip au o modalitate ascunsa de a intra in casa ta, fara avertisment. Cauzele obisnuite ale acestor catastrofe sunt insisi locuitorii. Solutiile cele mai sensibile sunt vigilenta si un pic de tehnologie aici si acolo. 

Orice ar fi motivul perturbarii sigurantei de acasa, tine cont de faptul ca nimeni nu va deveni o victima a unei minti criminale, daca esti mereu cu un pas inaintea lui sau a ei.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facturile la electricitate au crescut considerabil in ultima perioada. Din aceasta cauza, dar si pentru protectia mediului,...
Modul implicit al unui telefon cu sistem Android iti permite setarea unor sunete standard pentru alarma de...