Ce spune culoarea usii de la casa despre tine

Ce spune culoarea usii de la casa despre tine

Culorile pe care le alegem, de la haine pana la decorul casei noastre, dezvaluie multe lucruri despre personalitatea noastra. Unele culori, precum alb, galben si albastru, sunt incarcate de energie foarte pozitiva din mediul inconjurator. De asemenea, avem tendinta de a alege anumite culori in functie de locul in care locuim si de vreme. Asadar, in mod firesc, culoarea prin care alegi sa reprezenti locuinta are o stransa legatura cu modul tau unic de a gandi.

Ce spune culoarea usii de la casa despre tine:

1. Albastru deschis si albastru inchis:

- albastru deschis. Esti o persoana pozitiva, plina de speranta. Cei din jur apeleaza, de obicei, la sfaturile tale. In plus, iti vor bate la usa ori de cate ori au nevoie de o gluma buna, de umor de calitate;

- albastru inchis/ intens: cu cat nuanta de albastru e mai inchisa, cu atat oamenii care locuiesc in respectiva casa sunt mai senini si mai calmi. Doresti sa transmiti mesajul clar ca locuinta ta e deschisa pentru oricine are nevoie!

2. Galben. Stralucirea acestei culori este intriganta pentru vecinii tai, dar si pentru strainii care trec pe langa casa ta. Probabil ca esti o persoana matinala, careia ii plae sa traiasca orice moment. De asemenea, debordezi de optimism si esti foarte primtor/oare! Esti constient/a ca viata poate deveni dificila, uneori, insa stii ca le vei depasi cu ajutorul intamplarilor pozitive(nu amesteci inturnericul cu stralucirea acestei usi galbene).

3. Rosu. In trecutul american(locuinta traditionala), o usa rosie insemna ca locul respectiv este ideal pentru oricine dorea un moment de respiro. In schimb, in Scotia, oamenii care isi plateau ipoteca vopseau usile in rosu. Astfel, toti ceilalti aflau despre marea realizare! In zilele noastre, o usa rosie arata puterea si gandirea pozitiva a oamenilor care locuiesc in spatele ei.

4. Negrul reprezinta o culoare foarte sofisticata, care transmite un mesaj de autoritate. Esti capabil sa iti tii lucrurile importante sub control, fiind o persoana puternica, cu o viziune foarte serioasa asupra vietii. In acelasi timp, reusesti sa aduci o doza de mister in jurul tau si al casei tale.

5. Verde. Vorbim despre culoarea naturii. Asadar, vopsindu-ti usa in verde, arati ca iubesti natura si ca incerci sa te impletesti cu ea. Vrei sa fii armonios/oasa. Probabil ca ai mare girija de familia ta si adori siguranta. Daca ai conditii, aproape sigur ti-ai amenajat o curte/gradina superba!

6. Albul reprezinta puritatea, curatenia, simplitatea si organizarea, elemente pe care, cel mai probabil, le cunosti bine. Esti o persoana foarte calma, care doreste liniste in toate zonele vietii. Ce mai probabil nu doar usa exterioara e alba, ci si cele din interior!

7. Roz. Indiferent de nuanta de roz pe care ai ales-o, putem presupune ca esti un romantic incurabil. Asa ca s-ar putea sa fii si foarte afectuos si grijuliu cu toti cei din viata ta. De asemenea, esti generos, iar atunci cand ai musafiri, vrei ca toti sa se simta speciali.

8. Portocaliul reprezinta o declaratie indrazneata. Vrei sa arati tuturor ca iti asumi riscurile fara frica. Probabil ca esti o persoana foarte calda si primitoare, iar usa ta transmite mesajul intra! In restaurante, portocaliul este o culoare foarte populara, deoarece are darul de a creste pofta de mancare.

9. Mov. In multe tari, violetul reprezinta culoarea regalitatii si a bogatiei, fiind, de asemenea, o nuanta care dezvaluie spiritualitate. Daca alegi mov pentru usa casei tale, probabil ca esti o persoana creativa si deschisa la minte. Violetul semnifica, de asemenea, seninatatea, calmitatea, avand efecte pozitive asupra celor care iti trec pragul. Nu in ultimul rand, s-ar putea sa fii o persoana careia nu-i este teama sa-si asume riscuri, indiferent cat de mari ar fi.

10. Gri. Griul devine din ce in ce mai popular si transmite un mesaj de sofisticare. Vorbim despre o culoare foarte stilata, indiferent de nuanta. Invitatii tai stiu ca distractia e garantata in casa ta! Cei care aleg aceasta culoarea sunt, probabil, foarte inteligenti si demni.

Citeste si: Cum sa cureti un acoperis din tigla

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facturile la electricitate au crescut considerabil in ultima perioada. Din aceasta cauza, dar si pentru protectia mediului,...
Detii o casa de vacanta la munte sau intr-un sat pitoresc de pe meleagurile autohtone? Atunci stii...
Scurgerea de la dus se poate infunda cu minerale din apa dura, par si resturi de sapun....