Cele mai vizionate seriale turcesti din Romania

Cele mai vizionate seriale turcesti din Romania

Serialele turcesti au fost si sunt la mare cautare in Romania! Incepand cu Suleyman Magnificul, in 2012, aceste productii au avut mare priza la romani! Astazi, iti prezentam un top al celor mai vizionate seriale turcesti din tara noastra.

In 2012, Suleyman Magnificul facea ravagii in Romania! Peste 2 milioane de romanii urmareau fiecare episod al serialului cu sufletul la gura. Din acel moment, publicul tinta s-a orientat cu predilectie pe acest tip de productie. Iata care sunt cele mai vizionate seriale turcesti din Romania:

1. Suleyman Magnificul - serialul turcesc cu priza cea mai mare printre romani. Filmul A FOST difuzat de Kanal D si a atins un varf de 2,8 milioane de privitori!

Vezi cum a murit Suleyman

2. Ziua in care mi s-a scris destinul - un alt serial turcesc foarte urmarit de romani. Tot Kanal D l-a difuzat, iar varful de audienta a fost de peste 2,5 milioane de telespectatori!

Ziua in care mi s-a scris destinul - promo

3. Dragoste infinita a reusit sa stranga peste 2,3 milioane de urmaritori la un singur episod! Productia inca ruleaza tot la...Kanal D.

Dragoste infinita - promo

4. Bahar, viata furata - Aceasta productie  si-a consumat ultimul episod in septembrie. Tot Kanal D a beneficiat de audintele mari: varful a fost de peste 2,2 milioane de telespectatori!

Bahar, viata furata - promo

5. Furtuna pe Bosfor - In aprilie se difuzau ultimele episoade din acest serial turcesc ce a facut furori in Romania! Peste 1,8 milioane de telespectatorii au stat in fata televizoarelor sa urmareasca acest serial difuzat de Kanal D.

Furtuna pe Bosfor - promo

6. Iffet - Acest serial  i-a facut concurenta destul de serioasa, in Turcia, lui Suleyman Magnificul. Se intampla in 2012. In Romania, a fost difuzat in 2014 de Kanal D. Varful de audienta a fost de peste 1,8 milioane de telespectatori!

Iffet - promo

7. Dila a fost adus in Romania de cine altcineva decat de Kanal D in 2015. Peste 1,7 milioane de telespectatori au urmarit, in medie, acest serial!

Dila - promo

Citeste si: Cum poate un film sa te faca mai destept

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pielea este un material rezistent. Uzura nu o ocoleste, insa. Uneori, o pereche de pantofi se poate...
Casa trebuie sa fie mereu curata, daca vrei sa te simti cu adevarat bine, dupa o zi...
Semineul este o soba de zid joasa, cu vatra larga, fara usa, in care poti arde butuci...