Cum se aplica emailul?

Cum se aplica emailul?

Emailul este un termen general aplicat vopselelor durabile, care se intaresc bine prin uscare, fiind ideale pentru aplicarea pe mobilierul de gradina, pe fatada caselor sau pe treptele exterioare, supuse unui grad ridicat de uzura.

Iata cum se aplica emailul in mod corect:

Informati-va daca emailul este alegerea potrivita pentru obiectele pe care doriti sa le vopsiti. Acesta se preteaza aplicarii in exterior, pe obiecte supuse intemperiilor si fluctuatiilor de temperatura, insa se preteaza si aplicarii in interior, pe obiecte supuse uzurii. Datorita luciului specific, suprafetele vopsite cu email se curata mai usor, fiind rezistente la pete si deteriorare.

Alegeti tipul potrivit de vopsea. Exista email pe baza de ulei si pe baza de apa. Acesta din urma se usuca mai usor si este mai usor de curatat, iar cel pe baza de ulei este mai rezistent si mai fin.  

Folositi pensule de buna calitate, deoarece nu orice model se preteaza acestui tip de vopsea. Emailul pe baza de ulei se aplica mai bine cu ajutorul unor pensule cu peri fini, naturali, iar cel pe baza de apa cu ajutorul unor pensule cu peri sintetici, pentru a nu se imbiba prea tare cu apa.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Aplicatia Mail din iOS permite utilizatorilor sa ataseze cu usurinta orice document in email, atata timp cat...
Persoanele care lucreaza in domeniul afacerilor trebuie sa scrie adesea emailuri persoanelor necunoscute. Chiar daca acest lucru...
Citeste pasii de mai jos si afla cum sa configurezi o adresa de email pe un smartphone...