Cum se aseaza pozele pe perete

Cum se aseaza pozele pe perete

Puteti adauga o noua dimensiune si un plus de stil unei incaperi, prin asezarea bine gandita a unor poze pe pereti, dupa cum urmeaza:

1. Asezati pozele la nivelul ochilor, deoarece vor deveni piesa centrala de interes a camerei si vor putea fi vazute usor. Masurati un metru si jumatate de la podea, pana la jumatatea fotografiilor, pentru a le aseza conform acestui criteriu.

2. Ramele foto adauga un plus de inaltime si latime peretilor unei incaperi. Asadar, daca aveti pereti ingusti, ramele mici sunt ideale, iar daca peretii sunt mai mari, necesita rame foto mai mari. Pentru a da senzatie de inaltime peretilor, folositi rame verticale si daca doriti ca acestia sa para mai lati, asezati rame orizontale.

3.Atunci cand asezati un colaj de poze pe pereti trebuie sa tineti cont de tema, marime si culoare si acestea trebuie sa se echilibreze si sa se complementeze reciproc.

• Un numar par de poze trebuie asezate alaturat pe perete, la o distanta de maxim 5 cm, pentru a crea senzatia ca sunt asezate intr-o singura rama.
• Asezarea simetrica a pozelor pe perete se face folosind fotografii de aceeasi marime si tema.
• Asezarea asimetrica a pozelor pe perete se realizeaza cu ajutorul unor fotografii de diferite marimi si forme, avand un lucru in comun, cum ar fi culoarea sau modelul ramei.

4. Nu asezati colajul de poze doar pe o parte a peretelui, deoarece trebuie sa existe un echilibru intre acestea si marimea peretelui si a incaperii.   

5. Este indicat ca intotdeauna sa masurati si sa marcati locul unde veti atarna pozele, pentru a evita gaurile inestetice din perete.

6. Puteti folosi mini spoturi de lumina sau lustre mici, pentru a atrage atentia asupra pozelor de pe perete.

7. Pentru a crea o senzatie de 3D, puteti pune pozele pe o panza de paianjen formata din fire de nylon, prinse in cuie de perete.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Indeplinim o multime de sarcini zilnic. Multe dintre ele au devenit rutina. Te mai gandesti, asadar, daca...
In trecut, instrumentele erau concepute pentru a fi simple si directe. In zilele noastre, aproape orice obiect...
Incaltamintea alba e greu de intretinut, mai ales adidasii si tenisii, pe care ii porti, probabil, si...