Metode de a impiedica soarecii sa intre in locuinta

Metode de a impiedica soarecii sa intre in locuinta

Soarecii sunt daunatori dezgustatori, care odata intrati in locuinta sunt greu de indepartat, cu capcane, otrava sau alternative naturale. Iata, insa, cum ii puteti impiedica sa intre in locuinta, pentru a evita situatiile neplacute:

1. Faceti curat in locuinta si acoperiti alimentele, deoarece soarecii intra in case in cautare de hrana. Nu lasati niciodata macarea la vedere sau neacoperita si strangeti resturile de mancare de pe masa si de pe jos in fiecare zi, pentru a indeparta orice tentatie a soarecilor de a intra in casa.

2. Folositi cocoloase de vata imbibate in extract de menta, pe care sa le puneti in zonele cele mai frecventate din casa, deoarece acestea tin la distanta soarecii si daunatorii de orice fel. Mai mult, mirosul de menta reimprospateaza aerul din casa.

3. Puneti naftalina peste tot prin casa in zonele nefrecventate, departe de indemana animalelor de companie sau a copiilor, cum ar fi in pod sau in pivnita, pentru a tine la distanta soarecii.

4. Acoperiti gaurile vizibile prin care ar putea intra soarecii in casa, cu glet, pentru a impiedica daunatorii sa intre in casa.

Etichete: soareci, locuinta, casa, capcane

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Granitul se poate folosi atat la amenajarile exterioare, cat si la cele interioare, fiind potrivit, multumita aspectului...
Reparatiile din locuinta pot parea dificile si multe persoane apeleaza la ajutorul unor echipe de profesionisti in...
Centrala termica potrivita locuintei tale nu e chiar usor de ales. In mod normal, e necesar sa...