5 metode de indeparte a mirosului animalelor de companie de pe suprafetele de beton

5 metode de indeparte a mirosului animalelor de companie de pe suprafetele de beton

Mirosul animalelor de companie de pe suprafetele de beton poate fi destul de greu de indepartat. Iata 5 remedii in acest sens:

1. Solutiile de curatare pe baza de enzime ajuta la indepartarea mirosului de urina si fecale animale de pe suprafetele de beton, deoarece sunt absorbite de acestea, neutralizand mirosul din interior. Daca se intampla ca acestea sa lase in urma reziduuri cristalizate, maturati suprafata afectata si spalati-o cu apa.

2. Clorul aplicat pe suprafetele de beton, curatate cu ajutorul unei perii de sarma, va ajuta la indepartarea mirosului lasat de animalele de companie pe beton. Este foarte importat sa clatiti, cu apa din abundenta, zona tratata cu clor, pentru a inlatura mirosul puternic si reziduurile, ce pot dauna animalelor si copiilor deopotriva si sa va feriti hainele, deoarece acestea se pot decolora.

3. Bicarbonatul de sodiu ajuta la indepartarea mirosului lasat de animalele de companie in beton, daca este pulverizat pe zona afectata, atata ca atare cat si in amestec cu apa si este lasat sa actioneze timp de cateva zile . Acest remediu este sigur si nu dauneaza animalelor si copiilor.

4. Amorsa este o solutie care blocheaza mirosul lasat de animanele de companie in beton, creand o bariera ce nu permite ca acesta sa se disperseze in aer.

5. Fosfatul de sodiu aplicat pe suprafata afectata, intins cu ajutorul unei perii de sarma si spalat cu apa din abundenta, reprezinta un remediu ideal pentru indepartarea mirosului de animale de companie de pe suprafetele de beton.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Este foarte important sa va relaxati si sa incercati sa nu va ganditi la nimic, atunci cand...
Oricine se poate simti obosit, din cand in cand. Daca, insa, va simtiti lipsiti de energie in...
Cerceii cu diamante se murdaresc in urma purtarii frecvente. Metalul se oxideaza si pietrele isi pierd stralucirea...