Cum sa-ti impachetezi lucrurile pentru mutare

Cum sa-ti impachetezi lucrurile pentru mutare

Pentru ca mutarea in casa noua sa nu fie o corvoada, trebuie sa strangeti din timp cutii de carton goale, de diferite marimi si sa va impachetati lucrurile strategic, dupa cum urmeaza:

Faceti poze ale aparatelor, pe care le dezasamblati, pentru a va fi mai usor sa le reasamblati.

Impachetati obiectele in asa fel, incat sa incapa cat mai multe intr-o cutie, avand grija sa le despartiti cu ziare sau cu haine vechi, pentru a nu se deteriora in timpul mutarii. Este indicat ca obiectele grele sa fie puse pe fundul cutiei, iar cele mai usoare, peste acestea.

Incercati sa puneti obiectele dintr-o incapere in aceleasi cutii, pe care sa scrie numele camerei respective. Astfel, va va fi mai usor in momentul despachetarii.

Luati camerele pe rand si incepeti sa impachetati lucrurile din ele, dezasambland obiectele mari si avand grija ca toate componentele sa fie in aceeasi cutie. Totodata, aruncati lucrurile de care nu mai aveti nevoie, deoarece nu are rost sa le puneti in cutii.

Puneti cateva lucruri absolut necesare intr-o ultima cutie, pe care o veti deschide prima, pentru a le avea la indemana in momentul despachetarii.

Sigilati cutiile cu banda adeziva si lipiti o eticheta cu continutul acestora pe fiecare, apoi depozitati-le intr-o incapere goala pana in momentul mutarii.

Inainte de mutare, cercetati fiecare incapere din locuinta pentru a vedea daca nu ati uitat ceva.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iarna este anotimpul in care ne petrecem cel mai mult timp in casa, asadar este foarte important...
De cele mai multe ori aparentele inseala. Astfel, unele reparatii de acasa pot parea dificile, insa sunt...
Atunci cand dorim sa replantam un copac este foarte important sa stim in ce anotimp putem face...