Cum sa folosesti spuma de ras. Utilizari mai putin cunoscute

Cum sa folosesti spuma de ras. Utilizari mai putin cunoscute

Spuma de ras este destinata inmuierii parului facial si nu numai pentru ca apoi aparatul de ras sa poata curata zona cu acuratete si fara iritatii. Produsul folosit mai ales de barbati are, insa, utilizari la care nici nu te gandesti.

Cum sa folosesti spuma de ras altfel decat clasic:

- curata bijuteriile. Daca vrei sa redai stralucire bijuteriilor din aur sau din argint, poti folosi cu incredere spuma de ras. Aplica pe bijuteria vizata si curata incet cu o carpa. Materialul va straluci ca nou.

- curata diversele pete de pe covor. Daca ai curatat covorul si s-au format acele pete nesuferite, foloseste spuma de ras. Aplica spuma peste pata si freaca putin cu un burete umed. Lasa spuma sa se usuce peste noapte. A doua zi, aspira pata cu totul.

- impiedica aburirea oglinzii. Intinde spuma pe oglinda si apoi curat-o cu o carpa. Oglinda nu se va mai aburi, deoarece stratul subtire de spuma ce ramane pe suprafata ei va impeidca acest proces.

- unge balamalele zgomotoase. Balamalele scartie de iti trezesc si vecinii?! Nu e bai!Aplica putina spuma de ras pe balama si miscausa in fata si in spate de cateva ori. Apoi, sterge surplusul si problema a disparut.

- curata inoxul – daca nu ai produse clasice de curatare pentru acest material, poti folosi spuma de ras. Atentie, insa! Spuma va oferi stralucire, dar nu va elimina si microbii de pe suprafetele respective.

- curata mainile de vopsea. In aceste situatii, e bine sa eviti substantele abrazive, deorace risti sa te iriti. Foloseste spuma de ras. Pune in palma o cantitate medie, maseaza pentru cateva minute si sterge cu un prosop.

- indeparteaza mazgalelile de pe un perete. Daca ai copii care se simt artisti de mici si deseneaza cu patos pe un perete sau chiar pe mai multi, rezolva problema cu spuma de ras! Pentru a fi sigur ca metoda functioneaza, testeaz-o intai intr-un loc mai putin vizibil.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facturile la electricitate au crescut considerabil in ultima perioada. Din aceasta cauza, dar si pentru protectia mediului,...
Detii o casa de vacanta la munte sau intr-un sat pitoresc de pe meleagurile autohtone? Atunci stii...
Scurgerea de la dus se poate infunda cu minerale din apa dura, par si resturi de sapun....