Tii paharul de apa langa pat? Iata de ce nu trebuie s-o mai faci

Tii paharul de apa langa pat? Iata de ce nu trebuie s-o mai faci

Auzi mereu ca hidratarea este esentiala pentru sanatatea ta. Nimic mai adevarat! Insa, daca obisnuiesti sa bei apa si pe timp de noapte, ai grija in ce recipient o pui. Langa pat, ar fi bine sa nu plasezi un pahar. Iata de ce:

1. Accidente. E clar ca paharul de sticla nu sta bine langa pat noaptea. L-ai putea lovi cu mana in timpul somnului. Se va varsa, iar tu iti vei strica somnul sau, mai rau, vei descoperi cu neplacere dimineata ca apa s-a infiltrat in parchet. Mai mult, daca stii ca esti una dintre acele persoane care viseaza intens si cade frecvent din pat, nici vorba sa tii un pahar prin preajma! Te poti accidenta chiar fatal!

2. Energii negative. In timpul somnului eliberezi energiile negative acumulate peste zi. Apa se pare ca atrage energiile negative din aer. Lesne de inteles ca band apa respectiva, te vei reincarca cu energia negativa eliminata pe timpul noptii.

3. Gust si proprietati. Apa care sta peste noapte in pahar si este consumata de dimineata isi schimba proprietatile si gustul. Aceasta se va contamina cu bacterii, care ajunse intr-un mediu umed se vor inmulti cu repeziciune.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Casa trebuie sa fie mereu curata, daca vrei sa te simti cu adevarat bine, dupa o zi...
Semineul este o soba de zid joasa, cu vatra larga, fara usa, in care poti arde butuci...
Usa, ca orice obiect de mobilier, necesita o ingrijire adecvata. Concret, usa trebuie curatat de praf si...