Ce sunt marturiile de botez

Articol scris de SelfEvents.ro
Ce sunt marturiile de botez

Marturiile de botez sunt niste cadouri prin care parintii bebelusului crestinat multumesc invitatilor pentru ca participa alaturi de ei la petrecerea de la restaurant ca sa celebreze intrarea micutului in lumea crestina.

Aceste cadouri amintire se ofera oaspetilor insotite de un cartonas pe care se noteaza numele copilasului si data botezului/data nasterii.

Iata ce marturii de botez va recomanda SelfEvents.ro:

- marturii de botez sarmulita. Acestea pot avea forma de bicicleta, mar, caleasca, carucior sau cutiuta cadou. Se umple cu ceva dulce si se pun pe mesele invitatilor la restaurant.

- marturii cutiute. Fie ca sunt realizate din carton cu model sau din metal, ambele tipuri de cutiute se umple cu bomboane inainte de a fi daruite oaspetilor la petrecere.

- marturii cu decor manual. Cei care doresc le pot oferi oaspetilor marturii borcanele miere sau marturii lumanari cu banda dantela, perlute, fundite si evident, eticheta cu numele copilului si data evenimentului.

- marturii rame foto. Sub forma de rama foto vintage, costumas sau trenulet, aceste marturii amintire se ofera personalizate cu poza bebelusului botezat. Sunt o amintire de durata, mai ales pentru rudele copilasului.

- marturii utile: botosei ceramica, biberoane, suzete, iconite, ursuleti din sticla sau din fetru.

- alte marturii posibile: saculeti organza, marturii semne de carte.

Marturiile botez variaza ca pret, insa parintii bebelusului trebuie sa aleaga acele modele marturii care sunt in ton cu tema evenimentului, au culoarea potrivita pentru petrecerea de botez si aduc bucurie pe chipurile celor prezenti.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Marturiile de nunta sunt acele cadouri simbolice pe care mirii le ofera in dar invitatilor veniti sa...
Parintii aflati pentru prima oara in fata organizarii unui botez trebuie sa vada 5 idei simpatice de...
Fie ca esti mama unei fetite dragalase sau ai in dotare un mic print ce urmeaza sa...