Cum poti urma cursuri de web design online?

Articol scris de Marius Bercea
Cum poti urma cursuri de web design online?

Cursurile de calculatoare sunt foarte cautate in zilele noastre.

Daca vreti sa urmati un curs de web design, dar nu puteti lua parte fizic intr-o sala de curs, incercati varianta unui program de cursuri online sau la distanta.

Astfel, puteti urma cursuri  de web design online, fie pentru incepatori, fie pentru avansati. Exista mii de astfel de cursuri online si unele dintre cele mai bune sunt gratuite. Lectiile sunt create de experti si sunt usor de accesat, permitand utilizatorilor, sa lucreze in ritmul propriu.

Iata cateva sfaturi, in acest sens:

1

Incepeti de la 0. Daca nu stiti nimic despre web design, HTML sau CCS, site-ul W3Schools.com va va fi extrem de util. Veti putea exersa online, imediat dupa fiecare lectie si sa va vedeti pe loc, greselile.

2

Invatati si aduceti-va contributia. Browser-ul Opera ofera lectii de web design gratuite. Puteti lua lectii si o data ajunsi la un nivel ridicat de cunostinte, puteti constribui la imbunatatirea site-ului.

3

Urmati cursuri pe Google. Expertii Google au creat un curs de formare de web design, care face referire la lucrurile de baza, legate de crearea de site-uri web, prin tutoriale video. Acesta este un alt site ideal pentru incepatori.

4

Fiti un maestru web. Mozilla, in colabotare cu Universitatea Peer to Peer, au creat un curs de design web, de educare libera. Mozilla School of Webcraft include cursuri de CSS, PHP si HTML. Puteti sa va testati cunostintele si sa faceti fata provocarilor, cum ar fi crearea unui site web propriu de la 0.

5

Creati un blog in graba. Daca doriti sa va puneti site-ul web in functiune, foarte repede, inainte de a urma un curs de web design complet, puteti incerca unul dintre urmatoarele 10 programe gratuite de creare a unui blog:

- Wordpress
- Blogger
- Livejournal
- Blog.com
- Tumblr
- Blogsome
- Open Diary
- Weebly.com
- Blogster
- Blogetery.

Articol scris de

NetMarkt Solutions va ofera solutii complete, adaptate la necesitatile si cerintele dumneavoastra. Fie ca doriti un site web nou sau sa-l imbunatatiti si sa-l promovati pe cel existent, solutii de hosting, promovare online, logo design sau pagini Facebook personalizate, va oferim solutii prompte, optime si eficiente de gazduire pagini web, design, redesign, promovare pagini web, programare si administrare web.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Culoarea ochilor umani este in continua schimbare pana la varsta de 3 ani. Indiferent de modificari, ochii...
Regulile de comportament sunt valabile oriunde in societate, inclusiv in propriile camine! Si daca te gandesti ca...