Cum sa te comporti in societate. 5 greseli care strica prima impresie

Cum sa te comporti in societate. 5 greseli care strica prima impresie

O persoana isi formeaza o prima impresie despre tine in doar 7 secunde! Daca nu esti atent, in acest scurt interval, poti spune ceva ce va face imposibila o a doua intalnire cu persoana respectiva!

Pentru a te ajuta sa fii placut de ceilalti, sa creezi un impact pozitiv la prima intalnire, iti prezentam o lista de 5 greseli majore pe care multi oameni le comit cand cunosc persoane noi.

1. Spui minciuni. Minciuna are picioare scurte, spune o vorba din popor. Cu totii invatam acest adevar fundamental inca din copilarie. Totusi, orice om spune la un moment dat o minciuna. Spre exemplu, in timpul unui interviu de angajare, multi dintre noi se lauda cu realizari inexistente. Nu face asta! Va fi in detrimentul tau! Cand vorbesti sincer despre lucruri care nu te pun in cea mai buna lumina , te deschizi. E de bine! Cel din fata ta va realiza ca are de-a face cu un om onest, care poate fi de incredere!

Aminteste-ti: relatiile incepute pe baza de sinceritate sunt intotdeauna mai puternice si mai durabile decat cele construite pe minciuni.

2. Te straduiesti prea mult. Chiar daca viitorul tau depinde de o intalnire, chiar daca esti la un interviu de angajare, chiar daca ai parte de prima intalnire cu parintii iubitului/iubitei tau/tale, nu te stradui prea mult!  Daca pari prea inteligent sau prea cool, persoana cu care comunici te-ar putea considera un laudaros. Din aceasta cauza, s-ar putea sa nu mai vrea o continuare a discutiei. Deschideti sufletul treptat, pana in momentul cand simti ca oamenii noi de langa tine sunt gata sa te accpete asa cum esti!

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Oamenii au, uneori, tendinta de a face lucruri gresite. Din pacate, isi dau seama prea tarziu sau...
Statisticile ne arata ca traim intr-o lume sigura, cea mai sigura din istoria omenirii. Cu toate acestea,...
Societatea impune reguli de comportament. Fara acestea, evolutia umana ar fi imposibila. Unele dintre aceste dovezi de...