EA este cea mai invidioasa FEMEIE din ZODIAC

EA este cea mai invidioasa FEMEIE din ZODIAC

Invidia reprezinta o traire greu de controlat. Cu o componenta educationala decisiva(invidia se dezvolta in primi ani ai copilariei, iar parinti sunt direct responsabili), aceasta trasatura de personalitate poate distruge viata unui om, in timp. Si asta pentru ca o persoana invidioasa nu va fi capabila sa se bucure prea des de ceea ce are in jur.

Exista voci in lumea psihologiei care, pe baza numeroaselor studii comparative, sustin ca invidia este mai puternica si mai larg raspandita in randul femeilor decat in randul barbatilor. N-o sa ne aplecam asupra acestui subiect vast, ci o sa vorbim despre cea mai invidioasa femeie din zodiac! Pentru ca da, ea exista, spun anumiti specialisti!

Paradoxal, femeia care traieste cel mai intens sentimentul de invidie este Balanta! Nu te-ai fi gandit tocmai la ea, nu? Femeia care traieste in echilibru sa fie egoista, ciudoasa pe succesele altora?! Da, asa se pare ca e!

Balantele, pur si simplu, nu accepta ideea ca alte persoane pot fi cu un pas in fata lor sau pot avea o situatie mai buna. Pentru aceste native, astfel de situatii inseamna competitie. Desi le roade invidia pe succesele celorlalti, nu vor arata aceasta traire bolnavicioasa. Isi vor pastra echilibrul, calmul, atat cat se afla in preajma oamenilor. Intre patru pereti, e posibil sa faca o criza de nervi. Cum sa fie colega de birou mai bine vazuta decat ea? Un astfel de gand ii va declansa Balantei un dureros sentiment de inferioritate.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O persoana aflata in zodia Balanta este nascuta in perioada 23 septembrie- 22 octombrie. Se spune despre...
Orice femeie doreste langa ea un barbat inteligent, care se poate descurca in orice situatie. Dragostea nu...
Trecerea timpului ne influenteaza pe toti, in mod continuu. Dar timpul nu inseamna doar imbatranire fizica, ci...