Balanta

Lista articolelor despre balanta pe AflaCum.ro

Articole despre balanta

Citeste cele mai noi articole despre balanta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre balanta, pe AflaCum.ro!

O persoana aflata in zodia Balanta este nascuta in perioada 23 septembrie- 22 octombrie. Se spune despre acesti nativi ca sunt romantici, sociabili, diplomati, gratiosi. La capitolul defecte, Balanta e, in general, cuprinsa de indecizie, asta din cauza dorintei de a impaca pe toata lumea.

Cadouri pentru femeie Balanta:

Considerata de multi iubita ideala, femeia aflata sub acest semn astral este imaginea feminitatii, gratiei, pasiunii. Asadar, de ziua sa chiar trebuie sa te porti special. Ideal ar fi sa ii cumperi mai multe cadouri, pe care sa i le oferi din ora in ora, sa zicem. Iata cateva sugestii:

Invidia reprezinta o traire greu de controlat. Cu o componenta educationala decisiva(invidia se dezvolta in primi ani ai copilariei, iar parinti sunt direct responsabili), aceasta trasatura de personalitate poate distruge viata unui om, in timp. Si asta pentru ca o persoana invidioasa nu va fi capabila sa se bucure prea des de ceea ce are in jur.

Exista voci in lumea psihologiei care, pe baza numeroaselor studii comparative, sustin ca invidia este mai puternica si mai larg raspandita in randul femeilor decat in randul barbatilor. N-o sa ne aplecam asupra acestui subiect vast, ci o sa vorbim despre cea mai invidioasa femeie din zodiac! Pentru ca da, ea exista, spun anumiti specialisti!

Paradoxal, femeia care traieste cel mai intens sentimentul de invidie este Balanta! Nu te-ai fi gandit tocmai la ea, nu? Femeia care traieste in echilibru sa fie egoista, ciudoasa pe succesele altora?! Da, asa se pare ca e!

Orice femeie doreste langa ea un barbat inteligent, care se poate descurca in orice situatie. Dragostea nu inseamna matematica, suntem, probabil, cu totii de acord. Insa pana sa traiesti acest nobil sentiment, ai putea sa analizezi barbatul care iti face place, din prisma zodiei!

Specialistii in astrologie au realizat un top al celor mai inteligenti barbati, in functie de zodie.

1. Rac. Acest nativ dezvolta o inteligenta interpersonala unica. Barbatul rac poate cuceri o femeie printr-un simt foarte dezvoltat al umorului, dar si prin capacitatea sa fabuloasa de a face o reprezentanta a sexului frumos sa se simta in largul sau. Racul e inteligent si te va cuceri usor-usor. Daca te indragostesti de un barbat rac, probabil o sa vrei sa traiesti toata viata langa el.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.