Cum sa eviti greselile legate de piercinguri

Cum sa eviti greselile legate de piercinguri

Piercingurile reprezinta o modalitate de exprimare si de impodobire a corpului.

Insa un fapt ce nu trebuie trecut cu vederea este acela ca un piercing este o rana si ca implicit poate atrage dupa sine o serie de probleme, daca nu este facut si ingrijit in mod corespunzator.

Iata cateva greseli comune, legate de piercinguri, pe care sa le evitati:

Apelati la o persoana autorizata atunci cand doriti sa va faceti un piercing. Multi oameni cred ca este sigur sa apeleze la prieteni sau sa isi faca ei insisi un piercing, insa acest lucru este contraindicat, deoarece pot aparea complicatii serioase.

Ganditi-va bine inainte de a va face un piercing. Aceasta decizie nu trebuie luata pe moment. Ganditi-va cum va veti simti dupa aceea, luati in calcul costurile si timpul de vindecare. Daca nu sunteti dispusi sa faceti o asemenea investitie, nu merita sa va faceti un piercing. Niciodata sa nu va faceti un piecing sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor!

Ingrijiti-va piercingul in mod corespunzator, deoarece este o rana, care se poate infecta si care poate atrage dupa sine o serie de complicatii.

Evitati greselile, cand vine vorba de un piercing. Alegeti unul care sa vi se potriveasca si nu unul care arata bine la altcineva. Unele piercinguri sunt imposibil de efectuat pe anumite persoane.

Daca aveti vreun dubiu, discutati problema cu persoana care va face piercingul. Aceasta va va clarifica orice chestiune, legata de pasul pe care doriti sa-l faceti.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Piercingurile din nas sunt foarte la moda, fiind din ce in ce mai comune, insa nu multa...
Este indicat ca schimbarea unui piercing din limba sa fie efectuata cu ajutorul unei alte persoane, in...
Piercingurile sunt usor de facut acasa si costa mult mai putin decat cele facute in saloanele profesioniste. ...