Exercitii de tonifiere a fetei

Exercitii de tonifiere a fetei

Exercitiile fizice sunt benefice pentru intregul corp, inclusiv pentru fata.

Exista mai multe tipuri de exercitii de tonifiere a fetei,  dupa cum urmeaza:

1

Exerciti pentru intreaga fata. Masati-va toate partile fetei, cu ajutorul degetelor. Acest lucru va ajuta si la stimularea circulatiei sanguine, inlaturand starile de somnolenta.

2

Exercitii la nivelul fruntii. Trageti-va sprancenele una insprea cealalta, de-asupra nasului. Apoi ridicati-le cat puteti de mult, tinand ochii larg deschisi. Repetati aceste exercitii, relaxandu-va fata dupa fiecare miscare. Acest tip de exercitii ajuta la reducerea ridurilor si a liniilor fine.

3

Exercitii la nivelul ochilor. Inchideti-va ochii, intr-un mod relaxat, miscandu-va apoi globii oculari in stanga, dreapta, sus si in jos. Faceti aceste exercitii intr-o pozitie sezanda. Un alt exercitiu al ochilor implica atintirea privirii inainte, timp de 5 secunde, stand in sezut. Uitati-va apoi la stanga, la dreapta, in sus si in jos cate 5 secunde/pozitie.

4

Exercitii la nivelul obrajilor. Masati-va obrajii cu degetul aratator, mijlociu si inelar, in timp ce zambiti larg, tonifiindu-va astfel aceasta parte a fetei.

5

Miscari ale gurii si ale buzelor. Deschideti-va gura larg, intinzandu-va buzele spre exterior. Un alt exercitiu este acela de a va preface ca mestecati guma, cu gura inchisa, eliberand astfel presiunea exercitata asupra maxilarului. O alta metoda este aceea de a va preface ca sarutati pe cineva aflat la distanta, timp de 10-15 minute, relaxandu-va apoi buzele.

6

Exercitii la nivelul barbiei. Asezati-va intr-o pozitie confortabila. Priviti inspre cer sau tavan, aplecandu-va capul pe spate. Puneti-va buza de jos peste cea de sus, intinzand-o. Mentineti aceasta pozitie timp de 5 secunde, apoi relaxati-va.

7

Exercitii la nivelul gatului. Cel mai comun exercitiu de acest gen este folosit, de obicei, ca si incalzire, fiind efectuat in intervale de cate 8 secunde. Stati in pozitie dreapta, cu fata indreptata spre stanga, apoi spre dreapta, apoi sus si apoi jos. Un alt exercitiu cunoscut este rotatia gatului, in directia acelor de ceas si in directia opusa. 

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru a avea un abdomen plat, deci sexi, nu e neaparat necesar sa iti faci abonament la...
Flexibilitatea soldurilor este foarte importanta pentru sanatatea intregului organism, deoarece impiedica aparitia problemelor de sciatica, a durerilor...
Daca ai fost, macar o data, la sala de gimnastica, cu siguranta ai vazut unele personaje care...