Trucuri de frumusete. Scapa de cele mai enervante probleme

Trucuri de frumusete. Scapa de cele mai enervante probleme

Timpul trece si moda se schimba, insa lupta pentru frumusete nu dispare, mai ales pentru reprezentantele sexului frumos. Indiferent cat de mult avansam din punct de vedere tehnologic, firele de par rebele sau pielea de capsuni tot  vor da batai de cap unei femei. Din fericire, exista mici trucuri de frumusete care vor rezolva si cele mai neplacute situatii.

Trucuri de frumusete. Scapa de cele mai enervante probleme:

1. Mustata feminina. Decoloreaza-ti mustata cu apa oxigenata(peroxid de hidrogen) . Este o varianta ieftina si eficienta; o alternativa excelenta la cremele destinate acestui proces. Apa oxigenatat este considerata un dezinfectant natural . Totusi, trucul va functiona numai pentru persoanele cu par deschis si rar. Brunetele trebuie, asadar, sa se epileze in continuare cu ceara.

2. Piele intunecata la subrat. Exista multe feluri in care poti sa luminezi pielea din zona axilelor. De exemplu, poti freca subratul cu o feliee subtire de cartof/castravete. Poti , de asemenea, sa folosesti o feliuta de lamaie. Freaca usor subratul, lasa zeama de lamaie sa actioneze 10 minute, apoi clateste-te cu apa calduta. Alternativ, poti folosi un amestec din 2 linguri de bicarbonat de sodiu si o lingura de apa. Aplica solutia pe axile, maseaza timp de un minut, lasa amestecul sa actioneze o jumatate de ora, apoi spala zona. Repeta unul dintre aceste procese de 3-4 ori pe saptamana.

3. Pori mari. Mastile pe baza de argila sunt foarte eficiente atunci cand vine vorba de strangerea si reducerea la minimum a porilor mari. Adauga putina apa de trandafiri sau lapte pentru un rezultat mai bun. Poti incerca si metoda pe baza de abur. Fierbe putina apa, pune un prosop peste cap si abureste fata timp de 3 minute. Un alt truc este sa faci un amestec gros din zahar brun si putin suc de lamaie. Aplica solutia pe fata, masand usor, apoi clateste cu apa calduta. Repeta de 2-3 ori pe saptamana.

4. Bubite dupa ras(epilare). Stropeste cu apa rece zonele iritate si umflate imediat dupa ce te-ai ras. Porii se vor micsora, iar umflaturile vor disparea dupa un timp. In plus, indeparteaza firele de par incarnate care provoaca iritatii. Nu te mai rade pana nu zona nu se vindeca! Sumplimentar, aplica un gel de aloe vera pe pielea afectata. Nu in ultimul rand, foloseste intotdeauna aparate de ras noi, bine ascutite.

5. Fire rebele de par. Parul excesiv de uscat tinde sa fuga in toate directiile. Hidrateaza podoaba capilara cu un balsam de par si tunde sistematic varfurile despicate. Daca trebuie sa aranjezi rapid coafura, foloseste un gel pentru sprancene. Aplica-l usor peste firele rebele fara a aplica presiune. In caz contrar, parul se va ingrasa.

6. Piele de capsuni. Exfolierea regulata si rasul in directia cresterii parului pot preveni pielea de capsuni. Nu uita sa schimbi frecvent aparatele de ras. Cele care nu mai taie cum trebuie provoaca iritatii si umflaturi. De asemenea, poti folosi tampoane pentru acnee. Aplica-le pe zona iritata, lasa-le sa actioneze, apoi hidrateaza pielea.

Citeste si: Trucuri de frumusete care te vor ajuta sa economisesti bani

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Toate pasionatele de frumusete si ingrijire sa fie pe receptie! Statul in fata oglinzii cu orele, cautarea...
Trucurile de frumusete sunt necesare, mai ales in cazul femeilor. Din pacate, nu toate sunt sanatoase. Cand...
O persoana frumoasa, atractiva, are multe atuuri in societate, mai ales daca devine cunoscuta: poate gasi job-ul...