Cum poti bloca Pop-up-urile gratuit?

Cum poti bloca Pop-up-urile gratuit?

Cu totii ne-am lovit la un moment dat pe enervantele si agasantele pop-up-uri. Ele apar brusc si fara avertisment, sub forma unor reclame sau linkuri in momentul in care navighezi pe internet.

Cum le poti opri gratuit, vei afla imediat.

1

Asigura-te ca optiunea de blocare a pop-up-urilor (oferita de browserul tau) este activata.

Pentru Mozilla Firefox: deschide browserul. In coltul superior din stanga, vei vedea un buton portocaliu, pe care scrie Firefox. Click pe el. Selecteaza "Options" si din nou "Options" din submeniul aparut. Ti se va deschide fereastra de optiuni. Vei selecta fereastra "Content". Cand se va deschide, pe primul rand vei vedea o casuta si in dreapta ei "Block pop-up windows". Asigura-te ca acea casuta este bifata. In caz contrar, bifeaz-o si click pe "OK".

Pentru Internet Explorer: deschide browserul. In coltul superior din dreapta, click pe butonul "Tools". Din submeniul atasat, selecteaza "Pop-up Blocker". Verifica submeniul acestuia si asigura-te ca apare "Turn off pop-up blocker" (in acest caz, optiunea de blocare a pop-up-urilor e activata si nu mai trebuie sa faci nimic). In caz contrar, apasa pe "Turn on pop-up blocker" pentru a activa aceasta optiune. In acelasi submeniu vei gasi si setarile acestei optiuni. Click pe "Pop-up blocker settings" si in josul ferestrei vei vedea nivelul de blocare (Blocking level); selecteaza "High" pentru a bloca toate pop-up-urile, apoi close.

2

Instaleaza programe care blocheaza sau sterg pop-up-urile (de exemplu: Hitware Popup Killer Lite, AdBlock Plus, Pop This! sau AdAvert).

3

Ai grija ca antivirusul tau sa fie functional, descarca toate updates-urile aparute sau versiunile mai noi, pentru a fi sigur ca programul poate face fata noilor virusi care circula pe internet.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In primul rand, ce este un bookmark? In momentul in care gasesti un site pe care stii...
Microsoft Outlook Express este unul din cele mai uzitate programe de citire si trimitere a email-urilor, inclus...
Fie ca utilizati browserul Chrome, Firefox sau Internet Explorer, istoricul paginilor accesate poate fi sters. Afla cum...